19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δήλωσε συμμετοχή στην Α2 ο Ολυμπιακός!

Με επιστολή από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σκινδήλια, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για τη συμμετοχή του στην Α2 Ανδρών, οριστικοποιώντας το θέμα αυτό, για να προλάβει τη σχετική προθεσμία, και όντας έτοιμος για τις επόμενες κινήσεις του.

Το ιστορικό γεγονός για το ελληνικό μπάσκετ γίνεται πραγματικότητα, αφού ο Ολυμπιακός προχώρησε σε δήλωση συμμετοχής στην Α2 Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι», που μετά την αποχώρηση στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την άρνηση δις για συμμετοχή στα επόμενα δύο ντέρμπι, βρέθηκαν βάσει κανονισμού και... αρνήσεων του ΑΣΕΑΔ στις προσφυγές του στη θέση αυτή, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αυτή την πράξη αργά το απόγευμα της Παρασκευής (19/7).

Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα τελείωνε, άλλωστε, σήμερα και στο λιμάνι έπρεπε να λάβουν αυτή την απόφαση. Διαφορετικά, θα... εξαφανίζονταν από οποιαδήποτε κατηγορία, με αποτέλεσμα να στείλουν τη σχετική επιστολή. Τον επόμενο καιρό, βέβαια, αναμένονται οι κινήσεις τους γύρω από αυτό το ζήτημα, ώστε να διαλευκανθεί το πού θα παίζουν την προσεχή αγωνιστική περίοδο και μαζί να ξεκαθαρίσει το τοπίο των εθνικών κατηγοριών.

Αναλυτικά, όσα γράφει η επιστολή:

«Κύριοι,

Με την παρούσα, επισυνάπτουμε τη δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της περιόδου 2019-2020.

Παρακαλούμε όπως μας επιστρέψετε την παρούσα επιστολή μέσω φαξ με δικό σας αριθμό πρωτοκόλλου για την παραλαβή.

Με εκτίμηση,

Για την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Γ. Σκινδήλιας Αντιπρόεδρος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ