25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γ’ Εθνική (Βορράς) : Οι κορυφαίοι της 4ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (Βορρά), και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα στον 1ο και το 2ο όμιλο Nότου, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

3ος όμιλος

1.Νίκος Λιόλιος (ΓΑΣ Μελίκης)

«Φωτιά» πήρε ο Νίκος Λιόλιος έξω από τα 6,75 στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 29χρονος γκαρντ σκόραρε 19 πόντους με τέσσερα τρίποντα στο τέταρτο φετινό παιχνίδι της Μελίκης στην Γ εθνική, αποτελώντας σημαντικό παράγοντας για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

2.Σάκης Κουτίνας (Νίκη Βόλου)

 Η Νίκη Βόλου έκοψε το σερί των ΣΚΙωαννίνων κατακτώντας τη νίκη με 85-74. Τους 19 πόντους στο συνολικό ταμείο τους χάρισε ο Σάκης Κουτίνας, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έδειξε να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του και στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

3. Πάνος Σπηλιόπουλος (Αίολος Τρικάλων)

Ο Αίολος Τρικάλων συνεχίζει ακάθεκτος την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής καθώς προσπέρασε και του Αετούς Βέροιας. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεχώρισε ο 30χρονος Πάνος Σπηλιόπουλος, ο οποίος σκόραρε 14 πόντους με 2 τρίποντα. Ο ύψους 2 μέτρα φόργουορντ μετά από το πέρασμα του από τους Ερμή Σχηματαρίου , Κάδμο Θήβας, Πανελευσινιακό, Πανερυθραϊκό, Πέραμα, Ραφήνα και Αρκαδικό, δείχνει πιο μεστός και έτοιμος να βοηθήσει την Θεσσαλική ομάδα να καταφέρει τους στόχους της.

4.Χρήστος Γκογκίδης (Τιτάνες Παλαμά)

Με το 63-61 «απέδρασαν» οι Τιτάνες Παλαμά από τα Ιωάννινα. «Ήρωας» για τους φιλοξενούμενους ο Χρήστος Γκογκίδης, ο οποίος με μαρκαρισμένο buzzer beater έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο 42χρονος εκτός από το πολυτιμότερο καλάθι του παιχνιδιού είχε… ταμείο 10 πόντων.

5.Βασίλης Μακρής (Ίκαροι Τρικάλων)

Ο Βασίλης Μακρής επέστρεψε στην περιοχή των Τρικάλων έπειτα από ένα χρόνο αγωνιστικής πορεία στο Νότο. Ο 27χρονος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε αμερικάνικα κολέγια χαρίζει δύναμη στην ρακέτα των Ίκαρων Τρικάλων και αυτό έκανε και στο ματς κόντρα στον ΦΟ Αριδέας. Στο συγκεκριμένο ματς σκόραρε 16 πόντους.


Προπονητής

Παναγιώτης Γκουγκουτούδης (Τιτάνες Παλαμά)

Στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης ήταν αυτός που καθοδήγησε και εν τέλει πανηγύρισε τη νίκη του ΑΓΣΙ με 63-61. Ο τεχνικός της ομάδας Θεσσαλικής ομάδας, πρόσφερε τις υπηρεσίες του, όταν η ομάδα έπαιζε στα… κόκκινα, με αποτέλεσμα να επωμίζεται και αυτός τη δόξα της νίκης.

 4ος όμιλος

1.Θεόδωρος Δαλαγκόζης (Ίκαροι Σερρών)

Ο Θεόδωρος Δαλαγκόζης επέστρεψε στους Ίκαρους Σερρών και μέχρι στιγμής (στα 3 ματς) έχει γράψει 34 πόντους στο ταμείο του. Στο ματς απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης, ο 20χρονος γκαρντ σταμάτησε στους 19 πόντους με 4 τρίποντα.

2.Στράτος Ιορδάνογλου (Λεύκιππος Ξάνθης)

Ο Στράτος Ιορδάνογλου έχει μια σταθερά καλή πορεία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μέχρι και την 4η αγωνιστική. Ο 22χρονος γκαρντ του Λεύκιππου Ξάνθης στην 4η νίκη της ομάδας του στον 4ο όμιλο είχε 16 πόντους με 4 τρίποντα.

3.Άγγελος Σουλτάνης (Μέγας Αλεξανδρος)

Την τρίτη του νίκη πανηγύρισε ο Μέγας Αλέξανδρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στον 4ο όμιλο και ο Άγγελος Σουλτάνης δήλωσε «παρών» και στο συγκεκριμένο ματς. Ο 20χρονος φόργουορντ ο οποίος βρίσκεται από τα τοπικά στο σύνολο είχε 12 πόντους με 1 τρίποντο απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς.

4.Γιάννης Φλιάτης (Μακεδονικός)

Ο Γιάννης Φλιάτης έπειτα από 4 χρόνια στο Στρατώνι μετακόμισε στον Μακεδονικό. Με την παρουσία του στο ματς κόντρα στο Ζέφυρο απέδειξε για ποιον λόγο ήταν διακαώς πόθος της διοίκησης. Ο φόργουορντ έχει φορέσει τη φανέλα των Μαντουλίδη, Αετού Κιλκίς, Εργοτέλη, Ιωνικού Ιωνίας. Στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ο Φλιάτης έκλεισε στους 23 πόντους με 2 τρίποντα.

5.Βασίλης Κιτσούλης (Κένταυρος Καλλικράτειας)

Ο Κένταυρος Καλλικράτειας πανηγύρισε το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Βασίλη Κιτσούλη να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι. Ο έμπειρος σέντερ έγραψε 33 πόντους με 2 τρίποντα δείχνοντας έτσι την ποιότητα του μέσα και έξω από το ζωγραφιστό.

Προπονητής

Θεοδωρής Γιοβάνης (Κένταυρος Καλλικράτειας)

Στον Θεοδωρή Γιοβάνη πάνε τα εύσημα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Ο τεχνικός κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα της Καλλικράτειας στις Εθνικές Κατηγορίες και την περασμένη Κυριακή (3/11) να πανηγυρίσει με την ομάδα του την παρθενική νίκη σε αυτές.

photo credit : TechItSerious



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ