17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Οι κορυφαίοι της 3ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής (1ος όμιλος), και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Γιάννης Ντιμπ (Πεντέλη)

Για αυτό το λόγο η Πεντέλη έκανε την υπέρβαση στην μεταγραφική περίοδο, κάνοντας δικό της τον έμπειρο γκαρντ, Γιάννη Ντιμπ. Ο 33χρονος πρώην αθλητής του Τρίτωνα αποτέλεσε τον παίκτη που βοήθησε την ομάδα του Κώστα Χαρτοματσίδη να πάρει δύσκολη νίκη στο «Δαΐς» από τον Δούκα, έχοντας 17 πόντους, 1 τρίποντο, και καθοριστική παρουσία στην ανατροπή της κατάστασης.

2.Χρήστος Σκάνδαλος (Πανερυθραϊκός)

Ένα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα έχει γίνει πλέον ο Κρητικός γκαρντ, ο οποίος αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του Δημήτρη Χουχουλή για την περιφέρεια της ομάδας του. Στο παιχνίδι με τον Παπάγου ο Πανερυθραϊκός ξέσπασε αγωνιστικά, με τον 24χρονο γκαρντ να έχει 19 πόντους με 3/5 τρίποντα, όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

3.Σωκράτης Ψαρόπουλος (Μεγαρίδα)

Παίκτης μεγαλύτερης κατηγορίας, τον οποίο έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις του η Νεανική Εστία Μεγαρίδας. Η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου έβλεπε τα Μελίσσια να τις έχουν βάλει πολύ δύσκολα, με τον γρίφο να λύνει ο 27χρονος γκαρντ. Αρχικά ο Σπυρόπουλος είχε ισοφαρίσει σε 72-72, για να έρθει ο πρώτην παίκτης του Τρίτωνα με ένα μακρινό buzzer beater τρίποντο να διαμορφώσει το τελικό 75-72, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 20 πόντους και 3 τρίποντα.

4.Χριστόδουλος Καράβολας (Αιγάλεω)

Ο ηγέτης του «Σίτι» δεν απουσιάζει ούτε την φετινή σεζόν από τα καθήκοντα του. Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν απολαυστικός σε μια ακόμη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Λιόγα, έχοντας στο παιχνίδι με τον Λοκρό Αταλάντης 33 πόντους και 4 τρίποντα, και οδηγώντας τον πίνακα των σκόρερ του ομίλου.

5.Κώστας Πάλλης (ΟΦΗ)

Ένας Κερκυραίος στην Κρήτη. Ο 40χρόνος σέντερ έχει ριζώσει στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς από το 2013 ως και σήμερα αγωνίζεται στη συγκεκριμένη πόλη, έχοντας γίνει μόνιμος κάτοικος. Ο έμπειρος σέντερ ήταν ουσιαστικός και συνέβαλε ώστε η ομάδα του Βασίλη Ράλλη να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας στο «Ζ.Αλεξάνδρου» τον Ιωνικό ΝΦ. Ο Κώστας Πάλλης ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο, σκοράροντας 18 πόντους.

Προπονητής 

Κώστας Σορώτος (Εθνικός Πειραιά)

Δεν είναι τόσο η ευρεία και άνετη νίκη επί του Αμαρουσίου, αλλά το γεγονός πως κατάφερε να μαζέψει το μυαλό της ομάδας του μετά την εντός έδρας ήττα από την Μεγαρίδα, και τον τρόπο που ήρθε, και τρεις ημέρες μετά να την οδηγήσει στην πρώτη νίκη στην έδρας της. Έτσι και αλλιώς 41 χρόνια στους πάγκους ο Κώστας Σορώτος ξέρει και έχει τον τρόπο να το πράξει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ