24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βόλεμα φίλων και… συγγενών

Αγρίεψαν τα πράγματα για μία ακόμα φορά στον ΕΣΑΚΕ, αφού οι αλχημείες που σκαρφίζονται ορισμένοι για να ικανοποιήσουν τους... ημέτερους, ξεπερνάνε κάθε φαντασία.

Το βασικό θέμα συζήτησης του σημερινού ΔΣ ήταν η μοιρασιά των χρημάτων από τα εγγυημένα έσοδα που θα υπάρχουν και μετά από ένα ίδιο ποσό για όλους, άρχισαν να μπαίνουν τα επόμενα κριτήρια. Κι ενώ για την βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος και των τεσσάρων τελευταίων χρόνων δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση, στην ονομαζόμενη "εμπορικότητα" έγινε η επανάσταση.

Η πατέντα που σκαρφίστηκε το  προεδρείο ήταν να ορίζεται αυτή από τον αριθμό εισιτηρίων, αλλά τον απόλυτο και όχι σε σχέση με την πληρότητα του γηπέδου. Αλλά και επίσης, μόνο της κανονικής περιόδου και όχι και τα πλέι οφ. Δηλαδή ένας που έχει γήπεδο 5 χιλιάδων και κόβει σε κάθε ματς 1000 εισιτήρια, δηλαδή γεμίζει το 20%, αλλά σε μερικά με εμπορικούς αντιπάλους το γέμισε, να δικαιούται με αυτό το κριτήριο παραπάνω από έναν που έχει 1.500 γήπεδο και το έκανε sold out συνέχεια.

Το ποιοι βγαίνουν ευνοημένοι από αυτή την έμπενυση, είναι σαν το τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Μόνο που η αντίδραση που βρήκε ο εμπνευστής Βαγγγέλης Γαλατσόπουλος ήταν και μαζική και από φίλους, αφού σε πολλά κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά και να τους περνάνε για κορόιδα μπροστά στα μάτια τους, παραπάει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ