17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ένας «πλανήτης» με μέλλον στην Α1 (pics)

Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει και πάλι στην Α1 Γυναικών.

Οι παίκτριες του Σταύρου Νανάκου μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο το μπαράζ ανόδου, στο κλειστό της Περιβόλας, φθάνοντας σε άνετη επικράτηση απέναντι στο ηπειρώτικο συγκρότημα. Έτσι, μετά τους πρωταθλητές στο Νότιο και το Βόρειο Όμιλο, Παναθηναϊκό και Παναθλητικό Συκεών αντίστοιχα, πανηγύρισαν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Θυμίζουμε πως ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου έχει αγωνιστεί άλλες πέντε φορές το παρελθόν στην Α1 Γυναικών, από το 2011 έως το 2014 και τη διετία 2015-2017. Η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει είναι η έβδομη, το 2012 και το 2013.

Τα συγχαρητήριά τους μοίρασαν οι διοικούντες την ομάδα σε όλους τους συντελεστές της ανόδου, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον coach Σταύρο Νανάκο, στην άμεση συνεργάτη του Νένα Νικολαΐδου, στα κορίτσια μας, στις Έλενα Μποσγανά, Χριστίνα Κήτσιου, Αγγελική Βιντσιλαίου, Τζωρτζίνα Τσιχλάκη, Άσπα Γασπαράτου, Μάντυ Αναστασοπούλου, Μαριλένα Γκέργκι, Ελεάνα Πανταζή, Κατερίνα Τσιμπίδη, Αθηνά Τζανέτου, Ιωάννα Ζουρτσάνου, Εύα Τσούχλη και σε όλα τα μέλη της αποστολής!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ