21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άλμα πρόκρισης για την Τσεχία (vids+pics)

H Τσεχία ήταν καταιγιστική και διέλυσε τη Βραζιλία (93-71) κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης για την 8άδα ενώ οι Βραζιλιάνοι βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό το αποτέλεσμα κράτησε «ζωντανή» την Εθνική μας για την πρόκριση ακόμα και σε περίπτωση ήττας από τις ΗΠΑ.

Απόλυτα συγκεντρωμένη και χωρίς διάθεση να χαριστεί εμφανίστηκε η Τσεχία, η οποία απέδειξε πως μόνο έκπληξη δεν ήταν η πρόκρισή της επί των Τούρκων πριν από λίγες μέρες. Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Σατοράνσκι που πέτυχε 20 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ και άξιους συμπαραστάτες τους Μπάλβιν, Άουντα και Μπόχατσικ οι Τσέχοι έφτασαν τη διαφορά μέχρι και στο +15 υπέρ τους πριν κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 45-32.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν άλλαξε και η διαφορά συνέχισε να αυξάνεται και να φτάνει ως το +29, καθώς οι Βραζιλιάνοι έδειχναν να έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους ενώ οι Τσέχοι γνωρίζοντας πως η ισοβαθμία και με την Εθνική μας ομάδα είναι πιθανή δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι μέχρι το τελικό 93-71.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αναγκάζει τη Βραζιλία να αναζητήσει τη νίκη κόντρα στις ΗΠΑ αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Αυτομάτως κρατάει ζωντανή την Εθνική μας ομάδα ακόμα και σε περίπτωση ήττας από τους Αμερικανούς αφού ακόμα κι έτσι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί αν επικρατήσει των Τσέχων στο τελευταίο ματς με διαφορά 12 πόντων ή μεγαλύτερη.

Δεκάλεπτα: 16-20, 32-45, 46-65, 93-71

Διαιτητές: Λανζαρίνι (Ιταλία), Ανάγια Φρέιλε (Παναμάς), Αουνκρόγκερς (Λετονία)

Διαβάστε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ