20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όπου φύγει… φύγει ο Ουίλιαμσον

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον έβλεπε με καλό μάτι τη μετακόμισή του στη Νέα Υόρκη, για λογαριασμό των Νιου Γιορκ Νικς, αλλά η κλήρωση του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ του αλλάζει τα σχέδια.

Ο 18άχρονος φόργουορντ θεωρείται φαβορί για την επιλογή του στην πρώτη θέση, την οποία εξασφάλισαν εν τέλει οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Ο σούπερ σταρ του Ντιουκ κατά πώς φαίνεται δεν ενθουσιάστηκε από το αποτέλεσμα της κλήρωσης, με τους «πελεκάνους» να επιλέγουν πρώτοι και τους Νεοϋορκέζους τρίτοι, κι έφυγε βιαστικά από την αίθουσα στο άκουσμα της είδησης, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς εξασφάλισαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους την πρώτη θέση στο ντραφτ. Η πρώτη ήταν το 2012, όταν είχαν αποκτήσει τον Άντονι Ντέιβις. Ο τελευταίος είναι γνωστό πως θέλει να αποχωρήσει και οι πληροφορίες, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αναφέρουν πως το πλάνο της ανταλλαγής του δεν αλλάζει μετά το νούμερο 1 στο ντραφτ και την πιθανή απόκτηση του Ζάιον Ουίλιαμσον. Αυτό, τουλάχιστον, ανέφερε για τον 26άχρονο φόργουορντ/σέντερ άνθρωπος της ομάδας στον Αμερικανό δημοσιογράφο Σαμς Χαράνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ