22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Ψήνει”… κόλπο Μιλόσεβιτς το Λαύριο

Μια κίνηση που  θα του προσφέρει σημαντική ενίσχυση έχει μεθοδεύσει το Λαύριο εδώ και αρκετό καιρό και οι πληροφορίες το θέλουν πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι κοντά στο να... υποκύψει στο στενό μαρκάρισμα των διοικούντων το Λαύριο και να πει το πολυπόθητο "ναι", προσθέτοντας ένα μεγάλο όπλο στα χέρια του Χρήστου Σερέλη.

Ο Μιλόσεβιτς ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής περσινής πορείας του Προμηθέα, όμως, στην πορεία της διαπραγμάτευσης που ακολούθησε με τους Πατρινούς, διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και τέθηκε εκτός σχεδιασμού του Προμηθέα. Οι Πατρινοί έβαλαν στην ζυγαριά τις διπλές υποχρεώσεις της ερχόμενης σεζόν με το Champions League και τα προβλήματα τραυματισμών που έβγαλε στο τέλος της χρονιάς ο παίκτης, ο ίδιος από την πλευρά του έβαλε την πολύ καλή του παρουσία όσο ήταν υγιής μαζί με κάποιες προτάσεις που του είχαν παρουσιάσει από το εξωτερικό με πολλά λεφτά και κάπως έτσι δεν συνέχισαν μαζί.

Στην πορεία οι προτάσεις αυτές δεν ήταν... ακριβώς όπως τις περίμενε, ο Αρης έσπευσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, με τα φτωχά του οικονομικά και την δυνατότητα να παίρνει αλλοδαπούς μόνο που έπαιζαν στην Ελλάδα πέρυσι, αλλά και το Λαύριο είχε τεντωμένες τις κεραίες του.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αττικής έδειξαν διάθεση να κάνουν μια υπέρβαση για έναν τόσο ποιοτικό παίκτη, ο οποίος με όσα έχει δείξει στην Ελλάδα σε ΑΕΚ και Προμηθέα και στην ηλικία των 33 χρόνων, είναι παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το Λαύριο και έβαλαν μπρος δυνατά την διεκδίκησή του, έχοντας πλέον πολύ καλές πιθανότητες να την υλοποιήσουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ