18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χωρίς τον Ξανθόπουλο με τη Νίζνι το Περιστέρι

Το Περιστέρι ετοιμάζεται για ένα δύσκολο ταξίδι και έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα για το BCL και θα παραταχθεί στο παρκέ χωρίς τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος είναι τραυματίας.

Η αποστολή των "κυανοκίτρινων" θα αναχωρήσει από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (14/1, 00.35) και μετά από ένα ταξίδι μέσω Μόσχας και συνολικά 15 ωρών θα φτάσει στον τελικό προορισμό της.

«Μετά την ήττα από την Τενερίφη στην έδρα μας, αντιδράσαμε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Ρέθυμνο στο γήπεδο μας για το πρωτάθλημα, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας. Όπως είπε και ο κόουτς σε κάποιες στιγμές χάσαμε τις διαφορές που είχαμε πάρει στο σκορ, αλλά τελικά πήραμε το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γόντικας που είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα στους Κρητικούς και συνέχισε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι 15 ωρών και ένα παιχνίδι με τη Νίζνι, όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο Basketball Champions League. Ο αντίπαλος είναι δυνατός και η κούραση από το ταξίδι παίζει ρόλο, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε την κούραση και να φτάσουμε στη νίκη που την θέλουμε πολύ για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας στην διοργάνωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ