17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χαρακίρι και αποκλεισμός για Αρη

Ο Αρης έδειξε για ένα ημίχρονο στην Φινλανδία αποφασισμένος για νίκη επί της Κατάγια ακόμα και για να καλύψερι την διαφορά, αλλά επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με δεύτερη ήττα από την ίδια ομάδα, αυτή την φορά με σκο 88-86 τρίτη σε τέσσερα ματς στον όμιλο του FIBA Europe cup και κατεβασμένα κεφάλια για μία ακόμα φορά. Απίστευτη καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο για την ελληνική ομάδα που έκανε τους Φινλανδούς να μοιάζουν με... Ουόριορς! Αποκλείστηκαν και μαθηματικά από την συνέχεια της διοργάνωσης μετά από αυτό το αποτέλεσμα και το 4-0 της Λέφσκι που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντνίπρο. 

Ο Αρης καθοδηγούμενος από Μπελ και ΜακΓκι προηγήθκε με 26-16 στο δεκάλεπτο και με 46-35 στο ημίχρονο, ήταν μπροστά στο 33'30'' με διαφορά επτά πόντων, 67-60, αλλά κάπου εκεί... έσβησε ο διακόπτης και γύρισε το ματς.

Ο...ΚΑΡΙ: Κάτι τέτοιες βραδιές ψάχνουν στην καριέρα τους οι παίκτες για να την εκτοξεύσουν. Ο Βίνσεντ Σίμσον εκτέλεσε τον Αρη με 31 πόντους και 6/11 τρίποντα(!) και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής και νίκης της Κατάγια.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Αρης κυριάρχησε στα ριμπάουντ με δέκα περισσότερα, σούταρε με καλά ποσοστά, όμως έκανε 16 λάθη και οι γηπεδούχοι τα εκμεταλλεύτηκαν και του άρπαξαν το ματς μέσα από τα χέρια.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ