15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φορτούνης, ο… μπασκετικός (vid+pics)

Ο Κώστας Φορτούνης είναι γνωστός για την αδυναμία του στο μπάσκετ και, μάλιστα, όποτε του δίνεται η ευκαιρία δίνει το παρών στο ΣΕΦ και παρακολουθεί τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού.

Ο 26άχρονος επιθετικός των «ερυθρολεύκων», που προς το παρόν προετοιμάζεται με την ποδοσφαιρική Εθνική Ελλάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ιταλία (08/6, 21.45, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, ξέκλεψε λίγο χρόνο και μίλησε για τη δεύτερη αγάπη του μετά το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όλα όσα είπε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου…

Για τον αγαπημένο του σύγχρονο παίκτη στο NBA: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Κάρι για τον τρόπο που σουτάρει και την ευκολία με την οποία σκοράρει από το τρίποντο».
Για τον αγαπημένο του παίκτη όλων των εποχών: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Κόμπι Μπράιαντ, ήταν ένας πλήρης παίκτης, που τα είχε όλα. Έχει κερδίσει πάρα πολλούς τίτλους και τον θαυμάζω».
Για την ομάδα που υποστηρίζει στο NBA: «Τους Ουόριορς».
Για τον προπονητή που εκτιμάει: «Θα έλεγα τον Πόποβιτς που έχει πάρα πολλά χρόνια στο Σαν Αντόνιο. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και όλοι του το αναγνωρίζουν».

 

Για τη θέση που θα έπαιζε εάν ήταν μπασκετμπολίστας: «Είμαι λίγο κοντός, για πλέι μέικερ καλός θα ήμουν».
Για τη θέση που θα έβαζε το Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αγώνα ποδοσφαίρου εάν ο ίδιος ήταν προπονητής: «Θα τον έβαζα σέντερ φορ, να είναι μέσα στην περιοχή. Είναι ψηλός, θα παίρνει και τις κεφαλιές...».

 

Για τον καλύτερο πασέρ: «Ο Κρις Πολ».
Για τον καλύτερο σουτέρ: «Ο Τζέιμς Χάρντεν».
Για τον παίκτη με το καλύτερο άλμα: «Ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο)».
Για τη δική του «dream team»: «Θα έβαζα το Στεφ Κάρι, τον Ντουράντ, το Χάρντεν, το Γιάννη και το Λεμπρόν Τζέιμς».

 

Για τη σχέση του με το μπάσκετ: «Μου άρεσε και ξεκίνησα από μικρός να παίζω μπάσκετ. Με πήγαινε ο πατέρας μου κι έπαιζα, μου άρεσε. Μετά πήγα στο ποδόσφαιρο. Πάντα στο ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθούσα κι έπαιζα μπάσκετ. Μου αρέσει πάρα πολύ».

  

https://www.youtube.com/watch?v=SzidL_RKZGY

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ