20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φεύγει από το Χιούστον ο Πολ, ζήτησε ανταλλαγή λόγω Χάρντεν!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τους Ρόκετς ο Κρις Πολ, με τη σχέση τον Τζέιμς Χάρντεν να προχωρά... από το κακό στο χειρότερο και τον ίδιο να ζητά να γίνει ανταλλαγή από την ομάδα.

Οι «βόμβες» είναι πολλές και... σκάνε μαζί αυτές τις μέρες στο ΝΒΑ, με τον Κρις Πολ να πετά άλλη μία. Ο πολύπειρος γκαρντ, συγκεκριμένα, ζήτησε από τους Χιούστον Ρόκετς να αποχωρήσει μέσω ανταλλαγής, αφού έχει τρία ακόμη χρόνια συμβολαίου με την ομάδα, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να μη βρίσκεται πια σε αυτή. Ο λόγος δεν είναι άλλος από... το συμπαίκτη του, Τζέιμς Χάρντεν, και τη μεταξύ τους σχέση, που κάθε παρά το κλισέ περί... οικογενειακού κλίματος θυμίζει.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες από αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, έχουν μια κάκιστη σχέση, που δεν μπορεί να αποκατασταθεί, οπότε κάποιος από τους δύο πρέπει να «θυσιαστεί». Αυτός θα είναι ο Πολ, που δε μιλάει καν με τον Χάρντεν το τελευταίο δίμηνο, ενώ σημαντικό φέρεται να αποτελεί το γεγονός, ότι στην επόμενη τριετία, στο τέλος της οποίας θα είναι 36 ετών, πρέπει να λάβει γύρω στα 120 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτοί είναι, επί της ουσίας, οι δύο λόγοι που αναμένεται να φύγει από το Χιούστον, προς υλοποίηση και της δικής του επιθυμίας. Τον επόμενο καιρό, οι Ρόκετς θα μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με ομάδες, που ενδεχομένως θέλουν να προσθέσουν τον Πολ στο ρόστερ τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ