18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Υπέροχοι και οι πέντε στο Champions League (vids+pics)

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο Βίκτορ Ραντ, ο Ζαν Σαλούμου, ο Ντάμιαν Κούλιγκ και ο Όβι Σόκο συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία πεντάδα της 11ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Οι πέντε τους οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη και με την εμφάνισή τους θέτουν πλέον υποψηφιότητα και για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της ενδέκατης «στροφής» της διοργάνωσης.

Ντι Τζέι Στρόμπερι (Μπεσίκτας): Ο 32άχρονος Αμερικανός ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοσή του με 18π. έχοντας και 3/4 τρίποντα που σημειώθηκαν στα τελευταία δώδεκα λεπτά του αγώνα και βοήθησαν την Μπεσίκτας να αποφύγει την ανατροπή στο ματς με τη Νίμπουρκ. Είχε, επίσης, έξι ασίστ και 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Βίκτορ Ραντ (Γκαζιαντέπ): Μετά το ξεκίνημα με 2-0 στο Basketball Champions League, τίποτα δεν πήγαινε καλά για την Γκαζιαντέπ φέτος μέχρι την εντός έδρας νίκη της επί της Νεπτούνας. Το τουρκικό συγκρότημα μπήκε ξανά στη «μάχη» μετρώντας οκτώ διαδοχικές ήττες από τις 18 Οκτωβρίου και μετά. Τι συνέβη την 11η αγωνιστική; Συνέβησαν οι 31π. του 26άχρονου φόργουορντ, που αποτελούν ρεκόρ καριέρας στο BCL, τα εφτά ριμπάουντ του, οι δύο ασίστ του και τα ισάριθμα κοψίματά του που του έδωσαν, παράλληλα, 33 βαθμούς.

Ζαν Σαλούμου (Οστάνδη): Ο Βέλγος διεθνής ήταν «καυτός» στη νίκη της Οστάνδης επί της Ναντέρ, ευστοχώντας και στα τέσσερα σουτ του πίσω από τα 6,75μ. και τελειώνοντας το ματς με 23π. Είχε, επίσης, τρεις ασίστ, τρία ριμπάουντ και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ντάμιαν Κούλιγκ (Μπάνβιτ): Ο Πολωνός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο φέτος, αλλά η εμφάνισή του στη νίκη της Μπάνβιτ επί της Μπαϊρόιτ ήταν η καλύτερή του. Τελείωσε με 25π., οκτώ ριμπάουντ, δύο τάπες και 29 βαθμούς, γεγονός για το οποίο συνέβαλαν και τα καλά ποσοστά ευστοχίας του (9/13 σουτ εντός παιδιάς).

Όβι Σόκο (Μούρθια): Ουσιαστικός σε ακόμα ένα παιχνίδι της Μούρθια ήταν ο 26άχρονος, στην άνετη επικράτηση των Ισπανών κόντρα στην Όλντενμπουργκ. Δεν είναι μόνο οι 27 πόντοι και τα έντεκα ριμπάουντ του, αλλά και οι εντυπωσιακές φάσεις που δημιούργησε. Συγκέντρωσε 31 βαθμούς και βρέθηκε, απόλυτα λογικά, στην κορυφαία πεντάδα της 11ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=c1u13LIDJ9s

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ