20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρομερός Πορζίνγκις, κέρδισαν και οι Νετς (vids)

Οι Ντάλας Μάβερικς δεν είχαν στη διάθεσή τους το Λούκα Ντόντσιτς, αλλά ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ήταν επιβλητικός στο «Bankers Life Fieldhouse», οδηγώντας τους στη νίκη με 112-103 επί των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ τελείωσε με 38π. και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ άλλους 25π. είχε ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. και 15π. με έντεκα ριμπάουντ ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ. Ο Ντομάντας Σαμπόνις που άγγιξε το triple double με 26π., δώδεκα ριμπάουντ και εννέα ασίστ δεν «έφθασε» για τους γηπεδούχους. Στους 14π. με 6/17 σουτ εντός παιδιάς έμεινε ο Μάλκολμ Μπρόγκντον, άστοχος ήταν και ο Βίκτορ Ολαντίπο με 4/17 σουτ και μόλις 9π.

https://www.youtube.com/watch?v=pCZ9XlfcBLA

https://www.youtube.com/watch?v=7xfxwH_Bdxg

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψαν οι Μπρούκλιν Νετς, που παρότι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Κάιρι Ίρβινγκ κατάφεραν να κερδίσουν με 119-97 τους Φοίνιξ Σανς στο «Barclays Center». Ο Κάρις Λε Βερτ ηγήθηκε επιθετικά των γηπεδούχων, με 29π., 16π. είχε ο Τζο Χάρις και 15π. με έξι ριμπάουντ ο Ταουρίν Πρινς. Ο Ντιάντρε Έιτον με 25π. και δεκαεφτά ριμπάουντ και ο Κέλι Ούμπρε Τζ. με 21π. ξεχώρισαν για τους «ήλιους».

https://www.youtube.com/watch?v=hsDrx2Oqfps



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ