21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το πόστερ του Χόλιντεϊ και η πίστη στον Καρμέλο (vids)

O Τζρου Χόλιντεϊ κάρφωσε μπροστά στο ρούκι Νασίρ Λιτλ και βρέθηκε στην κορυφή του ημερήσιου Top 5 του ΝΒΑ.

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς «χάλασαν» το ντεμπούτο του Καρμέλο Άντονι, στο «Smoothie King Center», με τον 29χρονο γκαρντ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ των «πελεκάνων» και να βάζει και το… κερασάκι, με θεαματικό κάρφωμά του κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου. O Λεμπρόν Τζέιμς είχε διπλή παρουσία στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/11) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, συμπεριλήφθηκαν και οι συμπαίκτες τους στους Λος Άντζελες Λέικερς Ραζόν Ρόντο και Άντονι Ντέιβις, όπως και ο Μπράντον Ίνγκραμ.

https://www.youtube.com/watch?v=drvl49EhhnM

Ο Καρμέλο Άντονι, που επανεμφανίστηκε στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των φιλοξενούμενων, απόλαυσε ιδιαίτερα τη συμμετοχή του στο ματς. «Είναι το ωραιότερο συναίσθημα που υπάρχει το να σε θέλουν. Υπάρχει ένα σύνολο ανθρώπων που πιστεύει σε εμένα και αυτά που μπορώ να κάνω. Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο. Μου έδειξαν ότι πιστεύουν σε εμένα», ανέφερε μετά το τέλος του ματς, για να προσθέσει αναφορικά με το εάν σκέφτηκε να τερματίσει την καριέρα του, από τη στιγμή που δεν έβρισκε ομάδα για να αγωνιστεί: «Έφθασα στο σημείο όπου ό,τι και αν γινόταν θα το αποδεχόμουν. Έπρεπε να είμαι έτοιμος πνευματικά για αυτό. Υπήρξαν στιγμές που έλεγα να πω "απλώς ξέχνα το και προχώρα στη ζωή σου, πέρνα χρόνο με την οικογένειά σου". Άρχισα να νιώθω άνετα με αυτήν την ιδέα».

 

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο μέλλον του, όντας ήδη 35 ετών: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Εγώ επέστρεψα στα παρκέ έχοντας εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης. Έχω άλλο κίνητρο πλέον. Έχω αλλάξει πνευματικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά. Βλέπω αλλιώς τα πράγματα κ έχουν ξεκαθαρίσει πολλά στο μυαλό μου. Μπορώ, λοιπόν, απλώς να βγω στο παρκέ και να παίξω μπάσκετ. Δεν θα βρισκόμουν στην ομάδα εάν δεν πίστευαν κάποιοι άνθρωποι σε εμένα».

https://www.youtube.com/watch?v=FzqByo95Mjg

https://www.youtube.com/watch?v=G490TNXnf6Y



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ