14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το πρωτάθλημα του…Ντρέικ (vids)

Οι Ράπτορς κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά ο Ντρέικ είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση, συγκεντρώνοντας πάνω του, ίσως και περισσότερα φώτα της δημοσιότητας από τους συντελεστές του τίτλου, ενώ δεν είναι απίθανοι οι περισσότεροι αναφερόμενοι στο Τορόντο να μιλούν για αυτόν, πάρα για παράδειγμα για τον προπονητή του τίτλου, Νικ Νερς.

Έτσι, και με την ομάδα του να δίνει το Game 6 στο Όκλαντ, και τον ίδιο να βρίσκεται στο Τορόντο, συνεχώς οι κάμερες και τα μικρόφωνα ήταν στραμμένα πάνω του, δείχνοντας τις αντιδράσεις του, με τα μέσα των Η.Π.Α να αναφέρουν πως ενδέχεται να έκανε τον εαυτό του τον πιο γνωστό και δυναμικό οπαδό όλων των εποχών, αναφορικά με τα πλέι οφς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, και το 114-110 που έδινε το πρωτάθλημα στους Ράπτορς το γλέντησε με την ψυχή του, άνοιξε σαμπάνιες, και οδηγήθηκε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν με σκοπό να κάνει δηλώσεις, φτιάχνοντας ως ράπερ και τους δικούς του στίχους : «This is poetic. This is poetic, you just got to watch it happen. The Six in 6, Kyle Lowry with the ring, Kawhi Leonard bring a ‘ship to the city… I want my chips with the dip, that’s all I know», τους οποίους ανέφερε στα μέσα. Επίσης κάλεσε τον Στεφ Κάρι σε FaceTime την ώρα που ο παίκτης των Ουόριορς έφευγε από το γήπεδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Got one. ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi) στις

photo credit  : uproxx.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ