24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το προξενιό που θα φέρει… γιατρικό

Ο σχετικά νεόκοπος παράγοντας, μπορεί ακόμα να προκαλεί συζητήσεις για το αν είναι "μπροστινός" ή αυτόνομος, αλλά φέρεται σαν μπασκετικός παντογνώστης. Και γι' αυτό προκαλεί συζητήσεις, με ατάκες του στιλ "φέτος θα την φτιάξω εγώ την ομάδα, έμαθα και δεν θα πληρώσω κερατάτικα".

Κάπου εκεί, στο "θα πληρώσω" αρχίζει το πρόβλημα. Το χρήμα δεν ρέει ακριβώς από τα μπατζάκια και σίγουρα δεν φτάνει για να καλυφθούν τα χρέη του παρελθόντος. Δεν τα δημιούργησε αυτός, αλλά ήξερε ότι τα παίρνει πάνω του. Δεν ήξερε, ότι οι πονηριές δεν περνάνε στα όργανα που είχαν βεβαιώσει αυτά τα χρέη και έτσι βρέθηκε με θηλιές στον λαιμό.

Το μυαλό του παίρνει στροφές, αυτό όλοι το παραδέχονται, γνωριμίες έχει και άρχισε να ψάχνει τις εναλλακτικές. Η μία που προκρίνει είχε βρεθεί στο προσκήνιο και κάπου στα Χριστούγεννα. Ανθρωπος με παραγοντική εμπειρία σε ομάδα που έβαλε κάμποσα λεφτά, έφερε αποτελέσματα, αλλά δεν αγαπήθηκε ποτέ

Μέσα στην χρονιά είχαν ξαναμιλήσει για να μπει στο σχήμα, θα έβαζε κάτι θα πήγαινε κι έναν παίκτη δικό του άνθρωπο που παίζει με κλειστά μάτια στην ομάδα. Τώρα το σενάριο επανήλθε. Για να καλύψει τα ληξιπρόθεσμα από τα παλιά χρέη και να... γιατρέψει τις μεγαλύτερες πληγές, να βάλει και τον δικό του παίκτη που χωρίς τις εγγυήσεις του δύσκολα θα πήγαινε εκεί και να δουν πού θα βγει.

Στις επαφές υπάρχει και μεσάζοντας, ο οποίος έχει και καλό προπονητή έτοιμο. Η ομάδα θεωρητικά έχει προπονητή, αλλά μόνο θεωρητικά. Λεπτομέρειες για όλα προσεχώς. Ισως και μέσα στην εβδομάδα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ