20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το νέο ρεκόρ του Νοβίτσκι (vids)

Οι Ντάλας Μάβερικς έχασαν και από τους Μπρούκλιν Νετς, με 114-106 στο «Barclays Center», αλλά ο Ντιρκ Νοβίτσκι έγραψε -και πάλι- ιστορία.

Στα 39 του, ο Γερμανός φόργουορντ ξεπέρασε τον Κέβιν Γκαρνέτ στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο ΝΒΑ, όντας πλέον πέμπτος με 1.458 ματς. Ο επόμενος που κυνηγάει είναι ο Καρλ Μαλόουν, που έκλεισε την καριέρα του με 1.476 παιχνίδια. Κόντρα στους Νεοϋορκέζους έμεινε στο παρκέ για 27.28’ με απολογισμό 13π., εφτά ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κλέψιμο. Ο Ντένις Σμιθ Τζ. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 21π., ο Ντουάιτ Πάουελ είχε 18π. και ο Γιόγκι Φέρελ 12π. και ισάριθμα ριμπάουντ, αλλά οι Τεξανοί δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους.

Από τους γηπεδούχους, που επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από αρνητικό σερί τριών ηττών, ο Ρόντι Χόλις Τζέφερσον τελείωσε με 23π., άλλους 22π. είχε ο Ντι Άντζελο Ράσελ, 19π. με 12 ριμπάουντ ο Ντε Μαρ Κάρολ και 12π. με πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα κόψιμο ο Σπένσερ Ντινουίντι.

https://www.youtube.com/watch?v=aXvzXxaiOoE

https://www.youtube.com/watch?v=qHp8YeVR_qI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ