15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το «ευχαριστώ» του Ματσιούλις

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, και ο Γιόνας Ματσιούλις θα επιστρέψει στο σπίτι του στη Λιθουανία.

Ο 34χρονος φόργουορντ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος όταν τραυματίστηκε στα προημιτελικά του Basketball Champions League, καθώς υπέστη κάταγμα ωλεκρανίου και κορωνοειδούς απόφυσης αριστερού αγκώνα κι έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Κάουνας επέστρεψε στη χώρα μας για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, υπό το βλέμμα των «κιτρινόμαυρων». Τώρα που η χρονιά ολοκληρώθηκε θα επιστρέψει στην πατρίδα του, πριν αναχωρήσει όμως δεν ξέχασε να ευχαριστήσει άπαντες στην «Ένωση», μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες, μετά τον τραυματισμό. Η σεζόν τελείωσε, είναι ώρα να γυρίσω σπίτι. Ευχαριστώ, ΑΕΚ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Λιθουανός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ