20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το “ευχαριστώ” του Θεοδώρου για τη χρονιά της Κύμης

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για την Κύμη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Θεοδώρου, θέλησε να πει το δικό του "ευχαριστώ" σε ανθρώπους που θεωρεί πως έπαιξαν τον δικό τους ρόλο σε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά.

"Λίγες ημέρες πριν, συγκεκριμένα το Σάββατο που μας πέρασε, ολοκληρώθηκε αγωνιστικά η σεζόν 2017/18 για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης. Δεν έχουμε προλάβει ακόμα καλά καλά να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς πέτυχε αυτή η ομάδα φέτος, αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι ήταν μια σπουδαία σεζόν σε όλα τα επίπεδα, μια σεζόν που μας βοήθησε να αλλάξουμε επίπεδο!

Καταρχάς, ήταν μια σπουδαία σεζόν αγωνιστικά, στην 2η μόλις χρονιά μας στην μεγάλη κατηγορία καταφέραμε να τερματίσουμε 7οι και να παίξουμε για πρώτη φορά στα play off. Το σημαντικότερο είναι ότι με την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού, κερδίσαμε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων μας. Οι βάσεις για αυτήν την αγωνιστική εικόνα μπήκαν το καλοκαίρι, όταν ήρθαμε σε συμφωνία με τον Γιάννη Καστρίτη για να αναλάβει την θέση του προπονητή της Κύμης. Η επιλογή μας δεν έγινε στην τύχη, αλλά μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, μέσω της οποίας διαπιστώσαμε ότι ο Γιάννης πληρούσε συγκεκριμένα κριτήρια και προϋποθέσεις, είχε πολλές γνώσεις πάνω στο μπάσκετ, επαγγελματισμό, ήθος, ευγένεια και πολύ όρεξη για σκληρή δουλειά. Το κακό μας ξεκίνημα, το περιβόητο 0-6, σε καμία περίπτωση δεν μας πτόησε και δεν κλόνισε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του προπονητή μας. Γνωρίζαμε πολύ καλά τον τρόπο που δούλευε καθημερινά στις προπονήσεις η ομάδα μας και ήμασταν σίγουροι ότι θα ανακάμψει γρήγορα. Η συνέχεια μας δικαίωσε και η μετέπειτα πορεία μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Το πρώτο μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν το οφείλω στον προπονητή μας τον Γιάννη Καστρίτη, αλλά και σε όλο του το επιτελείο, τους βοηθούς του, τον γυμναστή, τον γιατρό, τους φυσικοθεραπευτές και τον φροντιστή της ομάδας μας. Όλοι αυτοί εργάστηκαν σκληρά ως σύνολο και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο παρκέ!

Φυσικά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να μην αναφερθώ στους παίκτες, οι οποίοι είναι και οι απόλυτοι πρωταγωνιστές εντός αγωνιστικού χώρου. Το ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με 14 καινούριους παίκτες, σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που προέκυψαν στην αρχή του πρωταθλήματος, έθεσαν μεγάλα εμπόδια στην άμεση δημιουργία χημείας και στην εύρεση ρυθμού στην ομάδα. Τα αρνητικά αποτελέσματα σίγουρα έβαλαν κάποιο βάρος στις πλάτες των αθλητών μας, που ένιωθαν πλέον την πίεση και το άγχος για νίκες. Σε συνεργασία με τους προπονητές, προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε να αποτινάξουν αυτό το βάρος και να βγάλουν στο παρκέ το πραγματικό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν απόλυτα, έβαλαν το αθλητικό τους «εγώ» κάτω από το σύνολο, , έγιναν γρήγορα μια δεμένη ομάδα και στο τέλος της …ημέρας μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο κάθε ένας από αυτούς που φόρεσαν φέτος την φανέλα της Κύμης είχε ξεχωριστό μερίδιο στην πορεία της ομάδας.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι μια αθλητικής ομάδας είναι η σχέση της με τον φίλαθλο κόσμο της, μια σχέση που εμείς θεωρούμε καίρια για την ύπαρξη μας. Εδώ και χρόνια έχουμε έναν φυσικό ισχυρό δεσμό με τους φιλάθλους από την Κύμη, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς κοντά μας και μας δίνουν δύναμη. Φέτος μάλιστα είπαν να οργανωθούν περισσότερο, με τους KYMI FANS να δίνουν ξεχωριστό παλμό στην εξέδρα. Το ευχάριστο όμως είναι ότι πλέον μας στηρίζουν όσο μπορούν και οι φίλαθλοι όλης της Εύβοιας, που νιώθουν την Κύμη ως την δική τους ομάδα. Δεχόμασταν συνεχώς μηνύματα στήριξης από κάθε άκρη του νομού μας,  σχολεία, ακαδημίες, αθλητικοί Σύλλογοι ζητούσαν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες, αιτήματα που προσπαθούσαμε πάντα να ικανοποιήσουμε. Παράλληλα, ο κόσμος της Χαλκίδας αγκάλιασε τους παίκτες μας και τους έκανε να αισθάνονται οικεία στην καθημερινότητα τους, αυτός ο τόπος ήταν το σπίτι τους για 10 μήνες περίπου και πραγματικά έτσι τον αισθάνονταν. Όλοι αυτοί έδιναν κάθε αγωνιστική ραντεβού στις κερκίδες του κλειστού της Κανήθου και μοιράζονταν μαζί μας της αγωνία μας για την ομάδα, τις χαρές μας για τις επιτυχίες και τις λύπες μας για τα, λίγα ευτυχώς, άσχημα αποτελέσματα.  Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτό και πάντοτε θα προσπαθούμε να σας εκπροσωπούμε με τρόπο που θα σας κάνει να αισθάνεστε υπερήφανοι!

Μιας και αναφέρθηκα στο κλειστό της Κανήθου, δεν πρέπει να παραλείψω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε σύσσωμη την Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων, με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παγώνη που μας βοήθησε σε ότι χρειαστήκαμε ως ομάδα, αλλά και στους υπευθύνους του ΔΟΑΠΠΕΧ , την πρόεδρο, τον διευθυντή, την προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος και όλους τους εργαζομένους στον οργανισμό, που μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις εγκαταστάσεις τους και μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε μια πολύ ζεστή έδρα για την ομάδα μας.

Ζωτικής σημασίας τομέας ενός επαγγελματικού αθλητικού Συλλόγου είναι οι Χορηγοί, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν μπορεί να αναπτυχθεί και να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο μια ομάδα,  αποπνέοντας παράλληλα και οικονομική υγεία. Εμείς ήμασταν στην ευχάριστη θέση να έχουμε αρωγούς στο πλευρό μας ανθρώπους που πίστεψαν στο όραμα μας  και στις προθέσεις μας και μας βοήθησαν να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις της Basket League.  Από την μεριά μας προσπαθήσαμε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με του Χορηγούς μας και κυρίως να τους δείξουμε ότι η βοήθεια τους προς εμάς έχει ανταποδοτικό όφελος και για τις εταιρίες και τις επιχειρήσεις τους. Ελπίζουμε να τα καταφέραμε και να προχωρήσουμε μαζί και την νέα σεζόν.

Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσω ξεχωριστά την οικογένεια μου που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μου, μοιράζονται τις ανησυχίες και τα «θέλω» μου και με βοηθούν να τα υλοποιήσω. Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και όλους όσους εργάζονταν στα γραφεία της ομάδας για την σημαντική συνεισφορά τους στην επιτυχή έκβαση της σεζόν. Μαζί θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να είμαστε ακόμα καλύτεροι την νέα χρονιά και να βοηθήσουμε τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να εδραιωθεί στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Σας ευχαριστώ όλους ξανά από καρδιάς,

Με τιμή

Αλέξανδρος Ι. Θεοδώρου

Πρόεδρος ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης"

 

Photo gskimis.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ