24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το διαφορετικό φιλικό του ΟΑΧ (pics)

Ένα διαφορετικό φιλικό παιχνίδι είχε την ευκαιρία να δώσει απέναντι στο Μέιν ο ΟΑΧ, με τις παίκτριές του να συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες.

Οι Κρητικές αντιμετώπισαν τη γυναικεία ομάδα του αμερικανικού πανεπιστημίου, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στη χώρα μας, στο κλειστό του Κλαδισού. Το σκορ δεν αντέχει κριτικής, με τις γηπεδούχες που αγωνίστηκαν με νεαρές παίκτριες, αφού σχεδόν όλες που συμμετέχουν στην Α2 Γυναικών έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές τους, να γνωρίζουν την ήττα με 70-27.
Δεκάλεπτα: 9-17, 15-38, 19-58, 27-70.

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά και φανέλες. «Μας αρέσει η Ελλάδα και να γνωρίζουμε άλλες κουλτούρες κι έτσι βρεθήκαμε εδώ. Θέλουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί σαν ομάδα, να προπονηθούμε και να παίξουμε πολλά διαφορετικά παιχνίδια και επίσης να ξεκουραστούμε μετά τις υποχρεώσεις με τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε και γιατί όχι να διασκεδάσουμε. Χαιρόμαστε που παίξαμε εναντίον της ομάδας από τα Χανιά. Όσον αφορά σε εμάς, έχουμε διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις μας και πλέον προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά. Κάνουμε κάποιες δοκιμές για να βρούμε μια νέα αγωνιστική ταυτότητα, να δούμε ποιες από τις κοπέλες θα συνεχίσουν και να δουλέψουμε για τη νέα σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος μας», ανέφερε σχετικά ο βοηθός προπονητής του Μέιν, Τομ Μπίσκαπ.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΑΧ, Μανώλης Μιχαηλάκης, τόνισε από την πλευρά του: «Το κολέγιο του Μέιν δεν διακρίνεται τόσο πολύ για τις αθλητικές δραστηριότητές του, αλλά τα τελευταία χρόνια η γυναικεία ομάδα μπάσκετ έχει πάει αρκετές φορές στο Φάιναλ Φορ κι αυτό είναι μεγάλη διάκριση. Έχει, επίσης, τέσσερις διακεκριμένες ξένες παίκτριες. Είναι μια πολύ καλή επίσκεψη στην πόλη μας και ευχαριστούμε το κολέγιο του Μέιν για τον ερχομό του στα Χανιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ