14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το απόρθητο κάστρο του Τελ Αβίβ

Η έδρα είναι το μεγάλο όπλο τη δυνατής φέτος Μακάμπι αφού εκεί όλοι υποκλίνονται και το απέδειξε και στην αποψινή της νίκη με 77-55 επί της Μπάγερν, που έφερε την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο 8-4 και άφησε τους Γερμανούς στο 4-8 με έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Απόλυτη κυριαρχία για 30 λεπτά με στήριγμα την ασφυκτική της άμυνα είχε η Μακάμπι, μόνο στην τρίτη περίοδο έδειξε σημάδια αντίδρασης η Μπάγερν.

Η Μακάμπι στηρίχτηκε στους Μπλακ και Μπράιαντ στο πρώτο δεκάλεπτο όπου με εξαίρεση ένα ξέσπασμά της για το 17-11, ήταν ισορροπημένο κι έληξε με 22-18. Στο δεύτερο όμως όλα άλλαξαν, με την άμυνα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου να γίνεται ασφυκτική, την Μπάγερν να μένει χωρίς πόντο για 3'30'' και το σκορ να γίνεται 31-18 κι από 'κει και πέρα άρχισε η... κατηφόρα. Η Μακάμπι έμοιαζε να παίζει μόνη, το ημίχρονο έληξε με 41-26 με την Μπάγερν να έχει 1/9 τρίποντα και 7 λάθη.

To 10-2 της Μακάμπι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έφερε το 51-28 στο 23' και την εντύπωση μιας θριαμβευτικής βραδιάς, όμως, οι Γερμανί δεν συνηθίζουν να παραδίνονται. Στα υπόλοιπα επτά λεπτά της περιόδου το σκορ ήταν 2-19 και το 53-47 στο 30' δημιουργούσε συνθήκες ντέρμπι. Ο Οθέλο Χάντερ ήταν η λύση στην επιθετική δυστοκία, η Μακάμπι πήρε πάλι διψήφια διαφορά και έκοψε την φόρα της Μπάγερν που παραιτήθηκε νωρίς των αξιώσεών της.

ΑΦΑΝΤΟΙ: Σε εκτός έδρας ματς και ειδικά στην έδρα της Μακάμπι θέλεις πολλούς σε καλή μέρα και περισσότερο τους ηγέτες σου. Η Μπάγερν απόψε είχε εκτός ρυθμό τον Μονρό και τον Λο, έχασε τα στηρίγματά της, έχασε εύκολα και το ματς.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με 16 λάθη, 12/28 δίποντα και 4/19 τρίποντα, η Μπάγερν δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο από απολογισμό  55 πόντων και μια βαριά ήττα στο Τελ Αβίβ.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ