17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το απίθανο φινάλε στο Νίκη Βόλου – Πολύγυρος (vid)

Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα αθλήματα που προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, αλλά αυτό που έλαβε τόπο στο κλειστό της Κατερίνης, στο μπαράζ των ομάδων που έλαβαν τις τρίτες θέσεις σε 3ο και 4ο όμιλο δεν έχει προηγούμενο.

Συγκεκριμένα η Νίκη Βόλου πήρε προβάδισμα ανόδου, κερδίζοντας τον Πολύγυρο με 74-73, αλλά τέτοιο φινάλε ούτε ο Άλφρεντ Χίτσκοκ δεν θα μπορούσε να φανταστεί, με το διαιτητικό δίδυμο να παίζει και αυτό τον δικό του ρόλο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφήνοντας και τις δυο ομάδες με το παράπονο στο φινάλε.

Συγκεκριμένα στα 4,7'' πριν το τέλος οι γηπεδούχοι με 1/2 βολές έγραψαν το 72-70, με τον Τσιούντο να κερδίζει τρεις βολές στα 0,7'' πριν το τέλος. Με 3/3 βολές έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΠ με 72-73, αλλά το παιχνίδι να μην έχει ολοκληρωθεί. Με τους Θεσσαλούς να έχουν την μπάλα επαναφέροντας την από το δικό τους καλάθι έδωσαν την μπάλα στον αρχηγό τους Παναγιώτη Τσώλη, ο οποίος μετά από μια επαφή κέρδισε φάουλ σε νεκρό χρόνο, διαμορφώνοντας το τελικό 74-73 μέσα σε αποθέωση από το κοινό τους.

Δείτε την επίμαχη φάση από το 15:41 και μετά:

Πηγή video : Vlog #52 - Πάμε Γήπεδο! | Στην Κατερίνη για τη Νικάρα!

TechItSerious



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ