16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τον «πολίτη» του κόσμου, Μπελ παίρνει ο Χολαργός (vids)

Έναν παίκτη με πολλές εμπειρίες που έχει ταξιδέψει αρκετά τον κόσμο φέρνει στην Ελλάδα ο Χολαργός, με τον Ρασάντ Μπελ (2,03 - 35 ετών) να έρχεται για πρώτη φορά στα μέρη μας, ώστε να δοκιμάσει και την εμπειρία της Ελλάδας.

Ο Αμερικανός με Ουγγρικό διαβατήριο, αποτελεί έναν εξαιρετικό σκόρερ, και αποτελεί ένα «πολίτη» του κόσμου, έχοντας αγωνιστεί σε έντεκα διαφορετικές χώρες σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική Βόρεια Αμερική). Εχει παίξει παλαιότερα σε Κολομβία (Guerreros), Φινλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Κορέα (ET Land Elephants), Φιλιππίνες (Globalport), Σουηδία, Ουγγαρία (Kormend και Szolnok), Ιράκ (Duhok), τη Δομινικανή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Al Jazeera).

Αποφοίτησε από το Boston University το 2005 και θα είναι η 13η σεζόν του στο επαγγελματικό μπάσκετ, με την τελευταία να βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία όπου αγωνίστηκε για 4 παιχνίδια με την Titanes del Licey όπου είχε 18,5 πόντους και 3,8 ριμπάουντ.

Την τελευταία του παρουσία στην Ευρώπη την συναντάμε στην Ουγγαρία την σεζόν 2012-2013, όταν και αγωνίστηκε στην γνωστή μας Ζολνόκι έχοντας 11,5 πόντους και 5,2 ριμπάουντ, ενώ έδωσε το παρών και στο EuroChallenge αλλά και στην Αδριατική λίγκα.

Στην Ελλάδα θα έρθει εντός των προσεχών ωρών. Μπαίνει σε λίγες ώρες στο αεροπλάνο από την Αμερική όπου βρίσκεται με προορισμό την Αθήνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ