17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Καρακωνσταντάκης από τον Γλαύκο

Ο Χρήστος Μυριούνης αποφάσισε να μιλήσει ευθέως μετά το χθεσινό (20/1) παιχνίδι και την εντός έδρας ήττα του Γλαύκου από τον Πρωτέα Βούλας που έβαλε σε μπελάδες την ομάδα της Πάτρας αναφορικά με την παραμονή της.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι : «κάποιοι παίκτες βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω από την ομάδα και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», και όπως φάνηκε μετά τις σημερινές (21/1) ραγδαίες εξελίξεις είχε άμεση στόχευση. Έτσι, και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ παρελθόν αποτελεί από τον Γλαύκο ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης, ο οποίος ειδοποιήθηκε για την απόφαση της διοίκησης. Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος σε 14 παιχνίδια είχε 11,7 πόντους και 20 τρίποντα πληρώνει το μάρμαρο, με την πλευρά του συλλόγου να αναφέρει ότι η συγκεκριμένη κίνηση έγινε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Πλέον, ο Γλαύκος έχοντας μπροστά του το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό στο «Στ.Καλαϊτζής» θα αναγκαστεί να πορευτεί χωρίς τον Κρητικό γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια στην Α2 με τον Εθνικό Πειραιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ