19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σύρραξη» στην Πεντέλη και… τραυματισμός φιλάθλου!

Έκτροπα υπήρξαν μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Πεντέλη και Έσπερο Καλλιθέας, με φίλαθλο της πρώτης να δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι της και να διακομίζεται στο νοσοκομείο.

Άσχημες καταστάσεις έλαβαν χώρα στο Κλειστό της Πεντέλης με την κόρνα της λήξης και την νίκη της ομάδας των Βορείων προαστίων με 74-70 στην παράταση. Συγκεκριμένα, η γηπεδούχος ομάδα ισχυρίζεται, ότι φίλαθλός της τραυματίστηκε εξαιτίας των οπαδών του Εσπέρου, που είχαν φιλοξενηθεί στο Κλειστό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο, ώστε να της παρασχεθούν.

Πρόκειται για τη μητέρα του παίκτη της Πεντέλης, Κώστα Σαλτουρίδης, η οποία όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook ο ίδιος ο σύλλογος, δέχθηκε καραμούζα στο κεφάλι της, ενώ δε δίστασε να κατηγορήσει ευθέως τον αντίπαλό της, για όσα συνέβησαν. Για το εν λόγω συμβάν γίνεται λόγος και στο φύλλο αγώνα, με τους διαιτητές να αναφέρουν πως «με τη λήξη του αγώνα, μερίδα οπαδών της Β' Ομάδας (σ.σ. Έσπερος Καλλιθέας) πέταξε αντικείμενα προς την πλευρά των οπαδών της Α' Ομάδας (σ.σ. Πεντέλη), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό φιλάθλου στο κεφάλι, στον οποίο παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες. Αντικείμενα έπεσαν και στον αγωνιστικό χώρο».

Οι πληροφορίες του Basketa.gr κάνουν λόγο για σύλληψη οπαδών του Εσπέρου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ