25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει στο Περιστέρι ο Γκρέι

Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο ο Στίβεν Γκρέι και θα συνεχίσει να ενισχύει το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη τόσο εντός συνόρων όσο και στο Basketball Champions League.

Ο 30χρονος γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανοκίτρινους» και όπως δήλωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Νιώθω ευλογημένος και συνάμα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Περιστέρι. Η οικογένειά μου κι εγώ έχουμε δεθεί τόσο με τους ανθρώπους της ομάδας όσο και της πόλης, περνάμε όμορφες στιγμές και χαίρομαι που θα υπάρχει και συνέχεια».

Όσον αφορά στους στόχους του τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το Περιστέρι να επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ, πρόσθεσε: «Προσωπικά, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν όπου θα υπάρχει και το Basketball Champions League. Η ομάδα επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από πάρα πολύ καιρό και είναι έτοιμη να ξαναφτιάξει το προφίλ της. Με χαροποιεί που θα  το κάνουμε μαζί, μαζί με τον κόουτς Πεδουλάκη κι όλους όσοι στελεχώνουν και θα στελεχώσουν την ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, για την θέλησή τους να με κρατήσουν κι από μέρους μου θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα για να τους δικαιώσω».

Η ανακοίνωση: «H K.A.E. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Steven Gray για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.  Υπόδειγμα αθλητή κι ανθρώπου, ο Αμερικανός guard μετράει κατά μέσο 12.4 πόντους με 38.3% ποσοστό ευστοχίας πίσω από τα 6.75μ. Αριθμοί εντυπωσιακοί, που του προσέφεραν συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ