19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει παρά το «σκούπισμα»

Ο αποκλεισμός των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιερς από τους τελικούς του ΝΒΑ και μάλιστα με 4-0 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο το πλάνο τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα κατάφερε να φθάσει μέχρι τους τελικούς της Δύσης και παρά το… σκούπισμά της από τους «πολεμιστές» η χρονιά κρίθηκε επιτυχημένη και ο προπονητής της, Τέρι Στοτς, αποφασίστηκε να συνεχίσει το έργο του και την καινούρια σεζόν. Ο 61χρονος τεχνικός, που βρίσκεται στο Πόρτλαντ από το 2012, υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο, χωρίς όμως να γίνουν γνωστοί οι όροι ούτε η ακριβής διάρκειά του. Οι πληροφορίες, πάντως, μιλούν για νέα πολυετή συνεργασία.

Η είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του έγινε γνωστή μόλις μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό των Μπλέιζερς από τους Ουόριορς κι ενώ οι πληροφορίες θέλουν και τον Νταμιάν Λίλαρντ επίσης να παραμένει, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για άλλα τέσσερα χρόνια αντί του ποσού των 191 εκατ. δολαρίων. Ο Τέρι Στοτς, στα επτά χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, μετράει έξι διαδοχικές παρουσίες στα πλέι οφ, με το ρεκόρ του να ανέρχεται στο 325-249.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ