24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στον αέρα η προπόνηση στο Πο!

Η ταλαιπωρία της αποστολής της ΑΕΚ στο Πο συνεχίζεται, καθώς είναι πια μεσημέρι Δευτέρας και οι αποσκευές δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη ακόμα και η διεξαγωγή της απογευματινής προπόνησης! Θυμίζουμε ότι μετά από μια πραγματική οδύσσεια, η Ένωση έφτασε στους πρόποδες των Πυρηναίων τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όμως στην πτήση από Παρίσι για Μπορντό χάθηκαν οι μισές και πλέον αποσκευές. 

Παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων της Air France, μέχρι τις 2:30 ώρα Ελλάδας οι αποσκευές δεν είχαν φτάσει στο ξενοδοχείο, αντίθετα η κατάσταση έγινε ακόμα πιο περίπλοκη, καθώς κάποιες από αυτές έφτασαν στο αεροδρόμιο του Πο και οι υπόλοιπες σε αυτό του Μπορντό! 

Σκέτο μπάχαλο, το οποίο τρέχουν από το πρωί να αποκαταστήσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να μπορούν να συνεννοηθούν με τους υπεύθυνους της αεροπορικής εταιρείας. Το πρόβλημα είναι ότι στις αποσκευές που λείπουν βρίσκονται και τα παπούτσια των παικτών. Κι αυτό σημαίνει πως αν οι αποσκευές δεν φτάσουν εγκαίρως είναι αδύνατο να γίνει η μία και μοναδική προπόνηση πριν από τον αγώνα της Τρίτης με την Ορτέζ!

Πάντως η ώρα της προπόνησης άλλαξε και από τις 7 ώρα Ελλάδας μετατέθηκε για δύο ώρες αργότερα (στις 9), μήπως στο μεταξύ προλάβουν να έρθουν τα... παπούτσια.

Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι πολύ εκνευρισμένοι με την αδυναμία των υπευθύνων της αεροπορικής εταιρείας να τους εξυπηρετήσουν και να αποκαταστήσουν ένα πρόβλημα, για το οποίο αυτοί έχουν την ευθύνη. Και εξετάζουν ακόμα και την πιθανότητα να κινήσουν νομικές διαδικασίες εναντίον τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ