24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στηρίζουν Σίσκο οι Ίκαροι Σερρών

Οι Ίκαροι Σερρών δεν διάγουν και την καλύτερη δυνατή περίοδο τους και προερχόμενοι από πέντε συνεχόμενες ήττες, και τις τρεις εντός έδρας, από ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτούς (Χαλκηδόνα, Έσπερος Λαμίας και Στρατώνι), βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η ομάδα των Σερρών κατάφερε την περσινή σεζόν να επιστρέψει στην Β' Εθνική, έχοντας χτίσει μια βάση παικτών, με τον Στέργιο Ποργιόπουλο καθοδηγητή, και τον ισχυρό της άνδρα, τον Άρη Αθανασιάδη να βλέπει το δημιούργημα του να χάνει για μια νίκη την άνοδο. Οι Ίκαροι επέλεξαν την φετινή σεζόν να προχωρήσουν σε νέα ανανέωση, μην συμμετέχοντας στα περσινά μπαράζ της τέταρτης θέσης, και δίνοντας τα κλειδιά στον Σερραίο προπονητή, Κώστα Σίσκο.

Τα αποτελέσματα και η εικόνα της φετινής ομάδας είναι απογοητευτική, με τον μοναδικό που ξεχωρίζει να είναι ο πολύπειρος Γιάννης Κακιούζης, ο οποίος χωρίς βοήθειες δεν μπορεί να σηκώσει όλη την ομάδα στις πλάτες του. Ωστόσο, η διοίκηση θέλοντας να στηρίξει την επιλογή της, αλλά και το πρότζεκτ της, και πηγαίνοντας αντίθετα στην λογική που λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις απομακρύνεται ο προπονητής, θα πορευτεί αυτή τη χρονική περίοδο μαζί του, ελπίζοντας σε βελτιωμένη πορεία. Άλλωστε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ