13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Χαλκηδόνα ο Τσούρμας (pic + vid)

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Δημήτρης Τσούρμας, ο οποίος μέσα στην ίδια εβδομάδα μετακόμισε από τον Λαγκαδά στην γειτονική Χαλκηδόνα, αναλαμβάνοντας τις τύχες της Προποντίδας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πορευτεί χωριστά με τον Γιώργο Τουλούμη, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΧΑΝΘ. Ωστόσο η ταυτόχρονη απομάκρυνση του coach Τσούρμα από τον Ερμή και η γνώση του από την κατηγορία έκανε τους ανθρώπους της Χαλκηδόνας να στραφούν στην περίπτωση του. Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος έχει εργαστεί σε Μακεδονικό, Αίαντα Ευόσμου, Αργοναύτη Καλαμαριάς, Ανατόλια και Ερμή Λαγκαδά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή, για την 6η αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ελευθερούπολη.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΜΣ Χαλκηδόνα Προποντίς και το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή Δημήτρη Τσούρμα και του συνεργάτη του Μιχάλη Καπλανίδη . 
Ο coach Τσούρμας είναι ένας έμπειρος προπονητής με μεγάλη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες και γνωστής της Β Εθνικής . Μαζί με το παραπάνω προπονητικό team θα συνεχίσει και ο Τεντσος Θανάσης όπου μέχρι σήμερα είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα μας . 
Το Δ.Σ. της Χαλκηδόνας εύχεται στους καινουργιους προπονητές μας καλή επιτυχία» 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ