13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στα «αστέρια» και πάλι ο Γιάννης! (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στους κορυφαίους του ΝΒΑ, με τον Έλληνα «αστέρα» να βρίσκεται στη δεύτερη κορυφαία πεντάδα της σεζόν.

Ακόμη μία διάκριση περίμενε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται πια μόνιμα στους σπουδαιότερους παίκτες του ΝΒΑ. Ο Έλληνας ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, ψηφίστηκε από τα ΜΜΕ ως ένα εκ των μελών της δεύτερης κορυφαίας πεντάδας του μεγαλύτερου πρωταθλήματος, όπως είχε συμβεί άλλωστε και την προηγούμενη χρονιά, κερδίζοντας συνολικά 354 πόντους και όντας πρώτος στην πεντάδα του.

Μαζί με τον Γιάννη, στην πεντάδα βρίσκονται οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ, 322 πόντοι), Τζόελ Εμπίντ (Σίξερς, 294 πόντοι), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς, 236 πόντοι) και ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς, 165 πόντοι).

Όσον αφορά τους κορυφαίους... των κορυφαίων; Στην προκειμένη περίπτωση, συναντάμε για ακόμη μία φορά τους Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς, 500 ψήφοι), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς, 500 πόντοι) και Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς, 492 πόντοι). Στην πρώτη πεντάδα υπάρχουν και δύο νέα πρόσωπα, με τους Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς, 432 πόντοι) και Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς, 426 πόντοι), να παίρνουν τη δική τους θέση έναντι των Ουέστμπρουκ-Λέοναρντ, με τον «άσο» των Σπερς, όπως είναι λογικό λόγω του τραυματισμού του, να μη βρίσκεται σε καμία πεντάδα.

Περνώντας στην τρίτη κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ για τη σεζόν 2017-2018, εκεί τοποθετούνται οι Στεφ Κάρι (Ουόριορς, 164 πόντοι), Βίκτορ Ολαντίπο (Πέισερς, 105 πόντοι), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς, 99 πόντοι), Τζίμι Μπάτλερ (Γουλβς, 81 πόντοι) και Πολ Τζορτζ (Θάντερ, 54 πόντοι). Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι 54 πόντους είχε και ο Κρις Πολ, αλλά ο Τζορτζ υπερτερεί σε ψήφους δεύτερης πεντάδας.

Ακόμη ένα αξιοσημείωτο στοιχείο, είναι πως ουδείς εκ των Μπόστον Σέλτικς πήρε θέση σε μία εκ των τριών πεντάδων, παρά την χρονιά υπέρβασης της ομάδας. Πιο κοντά από όλους βρισκόταν ο Κάιρι Ίρβινγκ με 42 πόντους.

Μπορείτε ακολούθως, να δείτε όλες τις ψήφους για τις All-NBA πεντάδες...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ