21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκουρτόπουλος: “Μια πολύ σοβαρή Εθνική”

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των δύο αγώνων με τη Γερμανία την Παρασκευή 30/11 στην Πάτρα και τη Σερβία τη Δευτέρα 3/12 στο Βελιγράδι πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η Εθνική ομάδα. Οι 14 παίκτες που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκαναν την πρώτη προπόνηση και από την Τρίτη θα συνεχίσουν στην Πάτρα, όπου θα μεταβούν ενόψει της αναμέτρησης με τους Γερμανούς. Μετά από αυτήν η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι το μεσημέρι της Κυριακής.

Αυτά τα δύο παιχνίδια, όπως κι εκείνα που θα γίνουν τον Φεβρουάριο και με τα οποία θα ολοκληρωθεί η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της, ωστόσο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία από όλους στην ομάδα να συνεχίσουν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα.

«Αυτή την φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και αναγκαστήκαμε να περιμένουμε την εξέλιξη αυτών για κάποιους παίκτες μέχρι να είμαστε σίγουροι για την τελική επιλογή.
Ξεκινάμε για άλλη μια φορά με μια πολύ σοβαρή σύνθεση της ομάδας και είμαστε βέβαιοι για την σωστή της λειτουργία και την προσπάθεια που θα ικανοποιήσει. Παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος, υπάρχει μεγάλη επιθυμία για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και να κλείσουμε αυτή την διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Γερμανία είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου την οποία ακόμα δεν έχουμε αντιμετωπίσει και με δεδομένη και την σύνθεση που θα παρουσιάσει αυτή την φορά μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε άγνωστη, ενώ οι Σέρβοι είναι στην πιο δύσκολη θέση και χρειάζονται τους βαθμούς περισσότερο.

Για εμάς, όπως καταλαβαίνει κάποιος κοιτάζοντας και την σύνθεση της ομάδας, θα συνεχιστεί η διαδικασία του να πάρουν κάποια νέα παιδιά το βάπτισμα του πυρός ή να διευρύνουν την εμπειρία τους στην Εθνική ανδρών, όπως έχουμε κάνει από την αρχή αυτής της σειράς αγώνων», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Οι 14 διεθνείς είναι οι: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ