20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σημάδια ζωής στη Ράστα Βέχτα, πήρε «ανάσα» η Βόννη

Το μενού της 11ης αγωνιστικής στη Γερμανία ήταν άκρως ενδιαφέρον για τις θέσεις των πλέι οφ αλλά και για την παραμονή με τους γηπεδούχους να χαμογελούν στο τέλος και την Φρανκφούρτη να αποτελεί την εξαίρεση της υπόθεσης.

Στο ματς για τις υψηλές θέσεις η αντίπαλος της ΑΕΚ στο ΒCL, Ράστα Βέχτα, κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ και επικράτησε με 77-72 πλησιάζοντάς την στη βαθμολογία (6-5) και της έκοψε τα φτερά να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή. Η πρώτη περίοδος ήταν μια κακή παρένθεση για τους γηπεδούχους (27-14) αλλάζοντας την κατάσταση και με καλύτερες επιλογές στο τέλος πήρε τη νίκη στο νήμα. Για ακόμη μία φορά ξεχώρισαν οι Τζόρνταν Ντέιβις και Στιβ Βεστούρια με 17 πόντους ο καθένας ενώ από την άλλη πλευρά πάλεψε ο Βάιλερ - Μπαμπ με 17 πόντους αλλά δεν απέτρεψε την δεύτερη ήττα (9-2).

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στη μάχη για την παραμονή η Βόννη δείχνοντας αρκετά καλά χαρακτηριστικά στην πρώτη και τελευταία περίοδο ξεπέρασε το εμπόδιο της Μιτελντόιστερ (103-85) και την έπιασε στις νίκες (2-7) αλλά με λιγότερα παιχνίδια από την αποψινή αντίπαλό της (2-9). Ο Μπράντεν Φραζίερ και ο Πόλας Μπαρτόλο ήταν υπεραρκετοί με τους 17 πόντους που σημείωσε ο καθένας. Από την άλλη πλευρά πρώτος σκόρερ ήταν ο Κατζάμι - Κιν με 21 πόντους ενώ ο Τζόι Ντόρσεϊ ήταν διπλός με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Γκίσεν 46ερς - Βούρζμπουργκ 91-87
Κράιλσχαϊμ - Φρανκφούρτη 68-76



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ