25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σάλε-ψε τον Μεσίνα!

Σε ένα παιχνίδι που είχε εναλλαγές στο σκοράρισμα, αλλά και στα συναισθήματα που μετέδιδε σε παίκτες και θεατές, ο Ερυθρός Αστέρας του Ντράγκαν Σάκοτα πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 77-67.

Η Αρμάνι ξεκίνησε το παιχνίδι προσπαθώντας να χτυπήσει από την περιφέρεια. Ωστόσο, όπως περίτρανα αποδείχτηκε, αυτή η επιλογή δεν ήταν η ενδεδειγμένη, αφού οι παίκτες του Μεσίνα ήταν εξαιρετικά άστοχοι. Το 0/8 από τα 6,75 μ. σε συνδυασμό με τα καλά ποσοστά των Σέρβων και τις καλές επιλογές του Λορένθο Μπράουν στην τελική πάσα έδωσαν στους φιλοξενούμενους την δυνατότητα να κλείσουν την πρώτη περίοδο έχοντας κεφάλι στο σκορ (18-20). Στην 2η περίοδο ο Νέντοβιτς έδωσε ανάσα με διαδοχικά τρίποντα, ενώ ο Μορασκίνι με ενέργεια στην άμυνα και ατομικές ενέργειες στην επίθεση ήταν ένας ακόμα λόγος για να περάσει μπροστά η Αρμάνι. Οι Ιταλοί κατάφεραν να ξεφύγουν ακόμα και με +5, αλλά ο Μπαρόν με τον Μπράουν είχαν άλλη άποψη κρατώντας την ομάδα του "Σάλε" σε απόσταση αναπνοής με το τέλος του ημιχρόνου (40-39).

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Η Αρμάνι μπήκε και πάλι με κακές επιλογές και οι Σέρβοι, έχοντας τον Λορένθο Μπράουν σε καταπληκτικό βράδυ, κατάφεραν να τρέξουν ένα 9-0 σερί, το οποίο τους έδωσε ένα προβάδισμα επτά πόντων. Με καλές επιλογές και κυρίως σκληρή άμυνα που οδηγούσε την ιταλική ομάδα σε λάθη και σουτ με κακές προϋποθέσεις, κατάφεραν να σβήσουν το 3ο δεκάλεπτο, όντας μπροστά με μία ικανοποιητική διαφορά (50-57), θέτοντας θεμέλια για ένα μεγάλο διπλό. Η 4η περίοδος ήταν αυτή που έδωσε την χαριστική βολή στους Ιταλούς. Η ομάδα του Μεσίνα συνέχισε να μην μπορεί να βγει από τις... δαγκάνες της άμυνας που έστησε ο Σάκοτα με αποτέλεσμα να συνεχίζει να αστοχεί από την περιφέρεια και να μην μπορεί να βρει συνεργασίες μέσα στην ρακέτα. Το τελικό 67-77 αποτυπώνει με ακρίβεια την ανωτερότητα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο MVP: Ο Λορένθο Μπράουν με 21 πόντους, 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη για τους "ερυθρόλευκους"

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι Ιταλοί σούταραν 7/30 τρίποντα, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να βρουν ρυθμό στο σκοράρισμα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ