21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ρενέσες: “Ο Ολυμπιακός έβαζε σχεδόν τα πάντα”

Ο Αϊτο Ρενέσες είδε την ομάδα του να γνωρίζει βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό εντός έδρας, έχοντας όμως αρκετές απουσίες στο δικό της ρόστερ που της στοίχισαν. Ο ίδιος ο Ισπανός κόουτς της Άλμπα Βερολίνου, προτίμησε να μιλήσει για το παιχνίδι και για αυτούς έδωσαν το "παρών".

"Μπήκαμε στο παιχνίδι αστοχώντας σε φυσιολογικά για εμάς σουτ και ο αντίπαλός μας την ίδια στιγμή έβαζε σχεδόν τα πάντα. Είχαμε δυσκολίες στο να βρούμε ένα καλό ρυθμό, καθώς δεν είχαμε βάθος στον πάγκο. Οπότε ίσως να μην ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε όπως παίζουμε συνήθως. Ψυχολογικά είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι αυτό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από την πλευρά μας βελτιωθήκαμε στην πορεία του αγώνα και τελειώσαμε το παιχνίδι έχοντας ενέργεια. Πρέπει να συνεχίσουμε τις προπονήσεις και όχι μόνο να μιλάμε για το τι θέλουμε να κάνουμε. Ο Μακάι Μέισον έχει την ποιότητα να παίξει ένας με έναν ή στο pick-and-roll, αλλά έχει να μάθει ακόμη πολλά πράγματα. Το κολλέγιο είναι διαφορετικό επίπεδο από αυτό της Ευρωλίγκας και πρέπει να καταλάβει τις διαφορές".

Από την πλευρά του ο Λουκ Σίκμα, MVP της προηγούμενης αγωνιστικής μαζί με τον Νικ Καλάθη, τόνισε: "Δεν βάλαμε τα σουτ και η άμυνά μας δεν ήταν όπως έπρεπε. Είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει κατακτήσει τίτλους στην Ευρωλίγκας, οπότε ήταν μια δύσκολη αποστολή. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, τους σταματήσαμε κάποιες φορές, αλλά επέστρεψαν και έβαλαν τα σουτ. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μην χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες, αλλά ένα πράγμα παραμένει σταθερό: Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ