13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρέγιες : «Μου έχει γίνει εμμονή να κατακτήσω την Ευρωλίγκα»

Ο Φελίπε Ρέγιες μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, έχοντας και δυο Ευρωλίγκες (2015, 2018), αλλά στις δηλώσεις του στην Media Day της Ισπανικής ομάδας, και λίγο πριν το τζάμπολ στο φάιναλ φορ της Βιτόρια, ανέφερε πως του έχει γίνει εμμονή στο να κατακτήσει τον τίτλο :

«Αυτό που λέω στους συμπαίκτες μου είναι ότι δούλεψαν σκληρά όλο των χρόνο για αυτούς τους αγώνες. Πρέπει όλοι να δώσουμε το 100% και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Το να κατακτήσω τον τίτλο μου έχει γίνει εμμονή»!

Για να προσθέσει: «Όταν μπαίνεις στο παρκέ τα ξεχνάς όλα. Αν δεν ξέρεις πώς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου αυτό θα σε επηρεάσει. Η εμπειρία μας ωστόσο από την παρουσία μας σε τόσα Final Four θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το πιθανό άγχος«.

Κλείνοντας, τόνισε ότι δεν σκέφτεται τον τελικό, παρά μόνο τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Θα ήταν μεγάλο λάθος να κοιτάξουμε τόσο μακριά. Πρώτα πρέπει να εστιάσουμε στην ΤΣΣΚΑ. Ξέρω ότι ο Σέρτζιο Ροντρίγκεθ θα είναι 100% έτοιμος παρά τον τραυματισμό του, αλλά δεν πρέπει να μας ανησυχεί μόνο αυτός, αλλά όλη η ΤΣΣΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ