20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προτεραιότητα Ουίγκινς και Νίξον στο Λαύριο

Η απόλυτα πετυχημένη σεζόν του Λαυρίου, καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, δημιούργησε αφ' ενός επιθυμία διατήρησης μιας πετυχημένης συνταγής, αφ' ετέρου και ζήτηση για βασικά στελέχη της ομάδας.

Οι διοικούντες θέλουν σταδιακά να αρχίσουν να υλοποιούν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με στόχο να αναζητηθεί μια μεγαλύτερη υπέρβαση και η παραμονή του Αντουέιν Ουίγκινς είναι γι' αυτούς μια προτεραιότητα. Ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος τελείωσε το πρωτάθλημα με μέσους όρους 11 πόντων 5,1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και πλήθος θεαματικών φάσεων αλλά και ουσιαστικής συνεισφοράς σε τομείς που δεν απεικονίζονται στην στατιστική, έχει δείξει ότι περνάει καλά στην ομάδα του Λαυρίου και ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση περί ανανέωσης.

Ιδια περίπτωση αποτελεί και ο Τζαμάλ Νίξον, εκ των κινητήριων μοχλών του Λαυρίου στην περσινή σεζόν. Σύντομα θα καθίσει και αυτός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να πειστεί για τις υψηλές βλέψεις και της ερχόμενης σεζόν.

Ο σχεδιασμός πάντως, στοχεύει στο να δημιουργηθεί από νωρίς ένας βασικός κορμός παικτών, είτε με ανανεώσεις είτε με προσθήκες και να μείνουν για αργότερα μόνο ορισμένες... πινελιές που θα ολοκληρώσουν το παζλ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ