21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προβληματισμένοι στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να αναβάλει κατά πέντε ημέρες τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η αυλαία της κανονικής περιόδου θα πέσει τη Μ. Δευτέρα (22/04), με τις παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού να δοκιμάζονται στο «Γ. Γεννηματάς» κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, σε αδιάφορο από βαθμολογικής σημασίας ματς για εκείνες. Εξάλλου, οι πρώτες τρεις θέσεις της κατάταξης έχουν «κλειδώσει», με τις Θεσσαλονικιές να τερματίζουν δεύτερες και τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου στην τρίτη θέση, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής. Με το δεδομένο πως οι ομάδες μεταφέρουν στα πλέι οφ τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, ο «Δικέφαλος» χρειάζεται μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους τελικούς, καθώς έχει κερδίσει τον αντίπαλό του τόσο στην Πυλαία (84-78) όσο και στην πρωτεύουσα (70-74).

Οι γηπεδούχες, από την άλλη, «καίγονται» για την κατάκτηση του ροζ φύλλου στην εν λόγω αναμέτρηση, στην προσπάθειά τους να πλασαριστούν το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτή τη στιγμή, ισοβαθμούν στην όγδοη θέση με τα Καλύβια και τον Πανιώνιο. Ο Πρωτέας Βούλας ήταν εκείνος που ζήτησε την αναβολή, εξαιτίας της συμμετοχής παικτριών του στο 25ο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την ΕΟΚ, αλλά δυσαρέστησε τις «ασπρόμαυρες».

Η ανακοίνωση: «Αναστάτωση προκάλεσε η απόφαση της διοργανώτριας αρχής να μεταφέρει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πέντε μέρες μετά, με αποτέλεσμα η ομάδα μας από Τετάρτη 17 Απριλίου να παίξει με τον Πρωτέα Βούλας την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου. Αυτή η απόφαση είναι πονοκέφαλος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μας ενόψει των play-offs. Στις προπονήσεις όλα βαίνουν καλώς για την ομάδα μας, η οποία χωρίς τραυματισμούς έχει την προσοχή της στα play-offs, όπου θα αντιμετωπίσει την Δάφνη με πλεονέκτημα έδρας και χρειάζεται μόλις μία νίκη για να προκριθεί στον τελικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ