13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προβάδισμα για Μπακς (vid)

Ο πρώτος αγώνας των τελικών της Ανατολής ήταν πραγματική μάχη. Άμυνες, ξύλο, ένταση, πάθος και στο τέλος νικητές οι Μπακς. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση και να διακρίνεται και στις δύο πλευρές του παρκέ και με τον Μπρουκ Λόπεζ να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και να έχει ρόλο-κλειδί στην καθοριστική τελευταία περίοδο, η ομάδα του Μιλγουόκι νίκησε με 108-100 τους Ράπτορς και άνοιξε το σκορ στη σειρά διατηρώντας το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας.

Οι Ράπτορς είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια των πρώτων τριών περιόδων βάζοντας δύσκολα στους Μπακς, οι οποίοι ωστόσο αντεπιτέθηκαν στην τελευταία περίοδο και "καθάρισαν". Ανάγκασαν την ομάδα του Τορόντο να χάσει τα τελευταία οκτώ σουτ της, έτρεξαν ένα επι μέρους σκορ 32-17 σε αυτό το διάστημα και πήραν αυτό που τόσο πολύ ζητούσαν. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτό το διάστημα ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με ρεκόρ καριέρα στα πλέι οφ σημειώνοντας 29 πόντους, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε και πάλι πολύπλευρη προσφορά με 24 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ. 

Ο Καουάι Λέοναρντ με 31 πόντους και ο Κάιλ Λάουρι με 30 προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των Μπακς, αλλά δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν τους Ράπτορς στη νίκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ