15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποιος είπε ότι δεν βάζει και τρίποντα;

Είναι κανόνας. Οι ήττες βγάζουν στην επιφάνεια τα προβλήματα και οι νίκες τα κρύβουν. Πολλές φορές τα εξαφανίζουν. Ο Παναθηναϊκός που θυμίζει “τρένο” τις τελευταίες εβδομάδες, έχει αλλάξει πολλά κι εσχάτως πάει κόντρα στον ίδιο του τον εαυτό.

 

 

Αφού σε κάποια από τα παιχνίδια του πήγε συνειδητά σε λίγες προσπάθειες για τρίποντο (είχε 14 με την Γκραν Κανάρια και 11 με την Νταρουσάφακα εκτός και 13 με την Εφές εντός έδρας) στα τελευταία δύο παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ, εκτέλεσε με εντυπωσιακά ποσοστά.

 


Χθες είχε 10/23 και στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 9/16. Συνολικά δηλαδή είχε σε αυτά τα δύο μεγάλα “διπλά” 19/39 τρίποντα (48,71%) ενώ στα 13 εκτός έδρας παιχνίδια που προηγήθηκαν, είχε 75/255 (29,41%)! Είναι επίσης εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι “πράσινοι” σημείωσαν χθες για πρώτη φορά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους στη διοργάνωση, διψήφιο αριθμό τρίποντων έχοντας 10. Κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Μιλάνο είχαν 19 εύστοχα τρίποντα ενώ ο μέσος όρος τους στα 13 προηγούμενα μακριά από το ΟΑΚΑ ήταν 5,7!

 


Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σπουδαίο επιθετικά παιχνίδι. Ξεπέρασε και στις τέσσερις περιόδους τους 20 πόντους και σημειώνοντας 28 στην τρίτη περίοδο, ισοφάρισε την κορυφαία εκτός έδρας επίδοση του αφού 28 είχε και στην πρώτη περίοδο του παιχνιδιού με την Γκραν Κανάρια.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ