19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πιέζει για Μουράτο ο Μαρκόπουλος στον Αρη

Ο ελληνικό κορμός φαίνεται ότι για μια ακόμα χρονιά θα είναι ο στυλοβάτης της προσπάθειας του Αρη και ο Σούλης Μαρκόπουλος κάνει τον σχεδιασμό του για την καλύτερη δυνατή επάνδρωσή του. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Βασίλης Μουράτος φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις των προτιμήσεών του και επιθυμεί σύντομα να μπορέσει να τον έχει στην διάθεσή του.

Ο σύλλογος βιώνει για μια ακόμα χρονιά πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις, με αποκλεισμένες τις διεθνείς μεταγραφές από μεγάλα χρέη του παρελθόντος, αλλά και με εμφανή την εσωτερική αμφισβήτηση στο διοικητικό μέρος.

Ο πολύπειρος Μαρκόπουλος, όμως, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι υπήρχαν δυσκολίες στο εγχείρημα που ανέλαβε, θέλει να προχωρήσει τον σχεδιασμό και να αρχίσει να δημιουργεί μια βάση περιμένοντας τις εξελίξεις στα μέτωπα που δεν περνάνε από τα χέρια του.

Ο Μουράτος είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ελληνας προπονητή για τα στοιχεία που εμφανίζει στο παρκέ και τα οποία δούλεψε στην πράξη τα δύο χρόνια σε Λάρισα και Περστέρι, όπου είχε ενεργό και ουσιαστική συμβολή στις πολύ καλές πορείες των ομάδων του. Στα 21 του χρόνια έχει πλέον σημαντικές παραστάσεις, έχεις δείξει και χαρακτήρα πρωταγωνιστή

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θέλει από την πλευρά του να κάνει πράξη κάποιες δυνατές μεταγραφές για να δείξει ότι υπάρχει και πλάνο και δυνατότητα υλοποίησής του και θα πιέσει γι' αυτή την μεταγραφή που συνδυάζει πολλά θετικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ