21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Πετάει» για Ρωσία ο Άρης

Το μακρινό ταξίδι του μέχρι το Νίζνι Νόβγκορντ θα συνεχίσει το μεσημέρι της Δευτέρας (24/09, 13.25) ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται ήδη από την Κυριακή (23/09) στην Αθήνα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του θα αναχωρήσουν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Μόσχα, όπου αναμένεται να αφιχθούν νωρίς το απόγευμα (17/20). Η αλλαγή πτήσης, ώστε να φθάσουν στον τελικό προορισμό τους, θα γίνει στις 20.15 και ύστερα από περίπου μιάμιση ώρα (21.35) αναμένεται να προσγειωθούν στο Νίζνι Νόβγκοροντ, όπου και θα διανυκτερεύσουν εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης (25/09, 19.00) με τη ρωσική ομάδα, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του φετινού Basketball Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν στο «Trade Union Sport Palace» ανήμερα του ματς, το πρωί. Στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν δώδεκα παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Λάκι Τζόουνς, Μάικ Κάιζερ, Δημήτρης Βεργίνης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Βασίλης Χρηστίδης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Γκάρι Μακ Γκι, Ραμόν Χάρις και Γιώργος Αγγέλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ