19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περιζήτητος ο Πολ

Ο Κρις Πολ δεν αποκλείεται να ανταλλαχθεί από τους Χιούστον Ρόκετς και, παρότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι «ρουκέτες» φέρονται έτοιμες να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους και ο 34χρονος γκαρντ είναι εκ των φαβορί να αποχωρήσει, μέσω ανταλλαγής. Οι πρώτοι «μνηστήρες», μάλιστα, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι Σάρλοτ Χόρνετς, που ενδεχομένως να χάσουν τον Κέμπα Ουόκερ που μένει ελεύθερος, θα ήθελαν να προσθέσουν στο δυναμικό τους το CP3, αν και δύσκολα θα δώσουν ανταλλάγματα που θα ικανοποιήσουν τους Τεξανούς. Την περίπτωσή του φέρεται να εξετάζουν σοβαρά και οι Λος Άντζελες Λέικερς και Νιου Γιορκ Νικς, που προς το παρόν «ζυγίζουν» τα δεδομένα, ενώ στο κυνήγι της απόκτησής του δεν αποκλείεται να μπουν και οι Φοίνιξ Σανς και οι Μαϊάμι Χιτ, αν και στην παρούσα φάση δεν δείχνουν να… καίγονται.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι προμηνύεται «καυτό» τόσο για τον Κρις Πολ όσο και τους Χιούστον Ρόκετς, με τους δεύτερους να εμφανίζονται αποφασισμένοι να παραχωρήσουν αρκετούς παίκτες, πλην του Τζέιμς Χάρντεν, για τον οποίο δεν τίθεται θέμα ούτε καν συζήτησης. Ο CP3 τελείωσε φέτος έχοντας κατά μέσο όρο 18,5π., 4,5 ριμπάουντ, 9,7 ασίστ και 2,2 κλεψίματα σε 58 ματς κανονικής περιόδου και 17π., 6,4 ριμπάουντ, 5,5 ασίστ και 2,2 κλεψίματα σε έντεκα παιχνίδια πλέι οφ.

https://www.youtube.com/watch?v=Ad1zBQ_Fhvw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ