23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πεδουλάκης: «Παίρνεις εμπειρίες σε τέτοια ματς»

Το Περιστέρι κατάφερε... μετά κόπων και βασάνων να κερδίσει τον Ήφαιστο Λήμνου, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει, ότι υπήρχε πίεση, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι playoffs, αρκετά ενδιαφέρον για έναν τρίτο που το παρακολούθησε από την τηλεόραση και νομίζω πως είναι καλό γιατί είναι ίσως το πρώτο ματς playoffs που κρίθηκε στον πόντο. Για μας ήταν αναμενόμενο διότι τα παιδιά μας δεν έχουν εμπειρία από την βαθμολογική θέση που καταλάβαμε και γενικότερα από playoffs όπου ο γηπεδούχος έχει την πίεση. Αυτό αποτυπώθηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν είχαμε μυαλό και μας είχε πνίξει η αδρεναλίνη. Δεν είχαμε καλές επιστροφές, “φάγαμε” αιφνιδιασμούς…

Στο δεύτερο ημίχρονο κι όταν το ματς φάνηκε να στραβώνει, μας βοήθησε το σχήμα με τον Βασιλόπουλο στο “4” και τον Bentil στο “5” κι εκεί μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Άλλαξε η ψυχολογία μας και βάλαμε πίεση στον Ήφαιστο και στο τέλος κερδίσαμε. Ο Παναγιώτης είναι ένα έμπειρο παιδί, έχει παίξει “μεγάλα” παιχνίδια και πήραμε δύσκολα σουτ.

Αυτή είναι η σειρά, έχουμε κάνει το 1-0 και το πρώτο βήμα και συνεχίζουμε. Εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να παίρνουμε εμπειρίες από τέτοια ματς. Είναι καλά ματς, υπάρχει πίεση και “πρέπει” και είναι καλό που τα νεαρά παιδιά παίρνουν εμπειρίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ