21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πασκουάλ: «Εξαιρετική η ΑΕΚ, τέλεια με ΤΣΣΚΑ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την προσπάθειά της, στη νίκη του Παναθηναϊκού στη δεύτερη παράταση με 106-87, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την προσεχή Παρασκευή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΚ και τους προπονητές τους για μία εκπληκτική προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση. Παντως, παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ καλό μπάσκετ σήμερα. Είναι δύο κομμάτια που έπρεπε να έχουμε διαχειριστεί. Η πρώτη είναι το προβάδισμα που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο και επίσης υπήρχε κι ένα διάστημα λίγο πριν τελειώσει το ματς, που δεν κρατήσαμε τη διαφορά. Είμαστε όμως χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη που μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την 1η θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την πρόοδο του Παναθηναϊκού και αν αισιοδοξεί για το ματς με την ΤΣΣΚΑ: «Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να προετοιμάσουμε το ματς με την ΤΣΣΚΑ όσο καλύτερα γίνεται και να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Θα πρέπει να παίξουμε σχεδόν τέλεια».

Από την πλευρά των παικτών ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και το ξέραμε. Ερχόμασταν από μία σημαντική νίκη και έχουμε καλή θέση στη Euroleague. H AEK ήταν πολύ δυνατός αντίπαλος και είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Στη δεύτερη περίοδο, βρεθήκαμε στην ίδια σελίδα, τρέξαμε ένα απίστευτο σερί και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Για το ποιο ήταν το στοιχείο που έδωσε ώθηση στη δεύτερη παράταση: «Βελτιωθήκαμε σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Χαμηλώσαμε το ρυθμό, διαβάσαμε τα miss match. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τις φάσεις και τις καταστάσεις και το καταφέραμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ