17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παραλίγο να χάσει το ματς ο μισός ΒΑΟΛ!

Ο ΒΑΟΛ είχε φροντίσει να φθάσει έγκαιρα -και όσο το δυνατόν ξεκούραστα- στο Ηράκλειο, για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον ΟΦΗ, αλλά του τα χάλασε ο καιρός.

Η αποστολή αναχώρησε σε… δύο δόσεις για την κρητική πρωτεύουσα, εν όψει του κυριακάτικου (18/03, 17.00) ματς στο ΒΑΚ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής. Το πρώτο γκρουπ, που αποτελούταν από τους Λεωνίδα Μπουμπάρη, Χρήστο Ανδρουλάκη, Μιχάλη Σουλίκα, Αλέξανδρο Βούτα, Παναγιώτη Κωνσταντινάκο και Μάκη Αγγελίδη με αρχηγό αποστολής το μέλος του Δ.Σ. Κώστα Παντελάρα, αφίχθη χωρίς προβλήματα στον προορισμό του το μεσημέρι του Σαββάτου (18/03). Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, και με το δεύτερο γκρουπ, που πάτησε επί κρητικού εδάφους μόλις στις 12.00 την Κυριακή (18/03), δηλαδή πέντε ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα έχοντας υποστεί τρομερή ταλαιπωρία.

Ο κόουτς Παντελής Βούλικας, οι παίκτες του Τάσος Τροβάς, Γιάννης Σαμιώτης, Στέλιος Καραφαντής και Βαγγέλης Τσουρής, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Βούρειου Γιώργο Πατεράκη, έφθασαν χωρίς απρόοπτα στην Αθήνα με πτήση από το «Όμηρος» της Χίου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στο Ηράκλειο το απόγευμα του Σαββάτου (17/03) οδήγησαν στην ακύρωση της πτήσης τους. Το αποτέλεσμα ήταν οι Χιώτες να καταλύσουν σε ξενοδοχείο στο Καβούρι, μέχρι τα ξημερώματα (18/03, 03.00) οπότε η αεροπορική εταιρία τούς ενημέρωσε πως το αεροπλάνο που θα τους μετέφερε θα αναχωρούσε στις 05.30 για την Κρήτη. Ωστόσο, ο καιρός επιδεινώθηκε και η πτήση εν τέλει αναχώρησε στις 11.20, για να φθάσει στο Ηράκλειο σαράντα λεπτά μετά.

Έτσι, ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα διεξαχθεί κανονικά. Η αποστολή του ΒΑΟΛ είναι προγραμματισμένο να βρεθεί από τις 16.00 στο Βαρδινογιάννειο, για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, με τον Παντελή Βούλικα να προβληματίζεται για την κατάσταση των ταλαιπωρημένων και άυπνων παικτών του, που έφθασαν με μισή ημέρα καθυστέρηση στην Κρήτη, αλλά τουλάχιστον -καιρού επιτρέποντος- τα κατάφεραν!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ