15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και την ατμόσφαιρα του γηπέδου του Ηρακλή:

«Είναι μια σημαντική νίκη, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα. Θεωρώ ότι ελέγξαμε το ρυθμό για ένα μεγάλο διάστημα, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Δώσαμε εύκολα σουτ στον Ηρακλή και χάσαμε πολλές διεκδικούμενες μπάλες. Στο δεύτερο άλλαξε αυτό το κομμάτι, ελέγξαμε την άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό και πήραμε μια μικρή διαφορά. Ο Ηρακλής με την άμυνα ζώνης, γύρισε το παιχνίδι. Εμείς καταφέραμε και βρήκαμε λύσεις στο τέλος, με κάποια σημαντικά σουτ και πήραμε μια σημαντική νίκη. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή», είπε αρχικά.

Για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Ιβανόφειο, είπε: «Είναι πολύ ευχάριστο ότι επέστρεψε μια τόσο ιστορική ομάδα στην Α1 κι έχει κόσμο που την ακολουθεί. Ήταν μια πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα, εκτός από μερικές μικρές λεπτομέρειες κι ορισμένους ανθρώπους, που χωρίς λόγο, μας δημιούργησαν πρόβλημα, πίσω από τον πάγκο, αλλά νομίζω πως αυτό ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Ο κόσμος δημιούργησε μια κανονική ατμόσφαιρα, για να παίξεις μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ