13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παντελάκης: «Δείξαμε καλό πρόσωπο»

Με καλό μπάσκετ συνδύασε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν άνετο απόγευμα το Σάββατο (20/10) στο ΔΑΚ Γλυφάδας, με τον προπονητή τους να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτριών του. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Παντελάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Δείξαμε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πήραμε αυτό που θέλαμε με καλό μπάσκετ και με καλή άμυνα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και το πώς ανταποκρίθηκαν στο ματς. Εμείς προκριθήκαμε στη συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον το μυαλό μας είναι μονάχα στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας».

Η Τζέσικα Τόμας, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Νικήσαμε, όμως οφείλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας, αλλά και στην άμυνά μας. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε στο παρκέ όσα δουλεύουμε στην προπόνησή μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ