14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Πανζουρλισμός» εν όψει Παναθηναϊκού στην Πάτρα

Ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωση την έκδοση και προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στης 4 Μαρτίου, με τη διοίκηση να θέτει γενική είσοδο στα 10 ευρώ - με έκπτωση στα 7 ευρώ για συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις - και το «Δημ. Τόφαλος» να αναμένεται για ακόμη μία φορά να γεμίσει ασφυκτικά, στην προσπάθεια να στηριχθούν οι Αχαιοί κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο εντός έδρας αγώνα του Προμηθέα απέναντι στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ